Ψάχνει χώρο για μετεγκατάσταση από το Ελληνικό η ΥΠΑ

Ενόψει της αξιοποίησης της περιοχής του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ενδιαφέρεται για τη μίσθωση ακινήτων στην Αττική, προκειμένου να καλύψει τις στεγαστικές της ανάγκες.

Ψάχνει χώρο για μετεγκατάσταση από το Ελληνικό η ΥΠΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, με ανακοίνωσή της, τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018, στο site της (www.hcaa.gr ή www.ypa.gr), απευθύνει Δημόσια Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος αναζητώντας κατάλληλο χώρο για τη μετεγκατάσταση των οργανικών μονάδων της.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση-πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας αναφέρει:

«Ενόψει της αξιοποίησης της περιοχής του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού (Μητροπολιτικός πόλος Ελληνικού - Αγίου Κοσμά ) και της μετακίνησης των δημόσιων υπηρεσιών από την περιοχή, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ενδιαφέρεται για τη μίσθωση ακινήτων στην Αττική, προκειμένου να καλύψει τις στεγαστικές της ανάγκες. Προσκαλούνται οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς που δραστηριοποιούνται στον χώρο της αξιοποίησης ακινήτων να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 210 8916507, 210 8916505 για περισσότερες πληροφορίες».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus