Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΒΒΕ: Εκφραση υποστήριξης η συμπερίληψή μας στους κοινωνικούς εταίρους

Στην αυξημένη πλειοψηφία με την οποία η εθνική αντιπροσωπεία έκανε αποδεκτή τη σχετική πρόταση της κυβέρνησης στέκεται ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.

ΣΒΒΕ: Εκφραση υποστήριξης η συμπερίληψή μας στους κοινωνικούς εταίρους

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο επιχειρηματικός κόσμος που έχει έδρα στην ελληνική περιφέρεια, και ειδικά αυτός της Βόρειας Ελλάδας, χαιρετίζει τη συμπερίληψη του ΣΒΒΕ στους κοινωνικούς εταίρους της χώρας», τονίζει ο Αθανάσιος Σαββάκης.

«Η αυξημένη πλειοψηφία με την οποία η εθνική αντιπροσωπεία έκανε αποδεκτή τη σχετική πρόταση της κυβέρνησης, αποδεικνύει την παραδοχή από το μεγαλύτερο μέρος του πολιτικού συστήματος της χώρας, του μέχρι σήμερα κενού εκπροσώπησης της μεταποιητικής δραστηριότητας, και, κατ΄ επέκταση, της ιδιωτικής πρωτοβουλίας με έδρα την ελληνική περιφέρεια.

Θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί σαφή έκφραση υποστήριξης του συνόλου της περιφέρειας της χώρας, η οποία από τώρα και στο εξής, με αίσθημα αυξημένης ευθύνης, συμμετέχει και συνδιαμορφώνει τις αναπτυξιακές προοπτικές και τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής της πατρίδας μας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v