Επίσκεψη Αρη Ξενόφου στο Λαύριο για το λιμάνι

Η συζήτηση με τη διοίκηση επικεντρώθηκε στα ανοικτά θέματα διασύνδεσης του λιμένα, όπως και στα ζητήματα της κρουαζιέρας και της ναυπηγοεπισκευής.

Επίσκεψη Αρη Ξενόφου στο Λαύριο για το λιμάνι

Την αναπτυξιακή προοπτική του λιμένα του Λαυρίου, αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν νωρίτερα, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Άρης Ξενόφος και η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου.

Σύμφωνα με πηγές του ΤΑΙΠΕΔ, στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ στους Οργανισμούς των 10 περιφερειακών λιμένων, τους οποίους διαχειρίζεται ως μέτοχος με ποσοστό 100%, ο κ. Ξενόφος και στελέχη του Ταμείου βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του λιμανιού του Λαυρίου, ένα από τα τρία περιφερειακά λιμάνια της Αττικής, και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του ΟΛΛ, Δημήτρη Νικολάου και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Μανώλη Μαραγκουδάκη.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα ανοικτά θέματα διασύνδεσης του λιμένα με μέσο σταθερής τροχιάς, όπως είναι ο προαστιακός σιδηρόδρομος και με τους κατάλληλους οδικούς άξονες, όπως και στα ζητήματα της κρουαζιέρας και της ναυπηγοεπισκευής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v