Δείτε εδώ την αποκλειστική μας συνεργασία

Επιχορηγήσεις 1,5 εκατ. σε τέσσερις δήμους για αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών

Πρόκειται για τους δήμους Ωρωπού, Μεγαρέων, Μάνδρας - Ειδυλλίας, και Αγρινίου. Στόχος να καλυφθούν δαπάνες δημοτών.

Επιχορηγήσεις 1,5 εκατ. σε τέσσερις δήμους για αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών

Σε επιχορηγήσεις συνολικού ύψους 1.583.897 ευρώ, στους δήμους Ωρωπού, Μεγαρέων, Μάνδρας - Ειδυλλίας, και Αγρινίου για την κάλυψη δαπανών άμεσων βιοτικών αναγκών και αντικατάστασης οικοσκευής λόγω φυσικών καταστροφών των δημοτών τους, προχωρά το υπουργείο Εσωτερικών.

Οι αποφάσεις που υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, μετά από σχετικά αιτήματα των δήμων, αφορούν επιχορηγήσεις:

- του Δήμου Ωρωπού με 97.000 ευρώ με σκοπό την κάλυψη άμεσων βιοτικών αναγκών, την αντιμετώπιση απλών επισκευαστικών εργασιών και αντικατάσταση οικοσκευής των πληγέντων από την πυρκαγιά της 24ης Ιουλίου 2018.

- του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας, με ποσό 148.538 ευρώ με σκοπό την καταβολή επιδόματος για την αντικατάσταση της οικοσκευής λόγω πλημμύρας στις 15 Νοεμβρίου 2017.

- του Δήμου Μεγαρέων με ποσό 770.380 ευρώ με σκοπό την καταβολή επιδόματος για την αντικατάσταση οικοσκευής λόγω πλημμύρας στις 15 Νοεμβρίου 2017.

- του Δήμου Αγρινίου με 567.979 ευρώ με σκοπό την καταβολή επιδόματος για την αντικατάσταση οικοσκευής λόγω πλημμύρας την 1η Δεκεμβρίου 2017.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus