Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αύξηση 14,3% στον κύκλο εργασιών στη Βιομηχανία τον Σεπτέμβριο

Η ετήσια αύξηση του γενικού δείκτη κύκλου εργασιών στη Βιομηχανία προήλθε μεταξύ άλλων, από την αύξηση κατά 14,7% του δείκτη κύκλου εργασιών μεταποιητικών βιομηχανιών.

Αύξηση 14,3% στον κύκλο εργασιών στη Βιομηχανία τον Σεπτέμβριο

Αύξηση 14,3% κατέγραψε ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη Βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) τον Σεπτέμβριο του 2018, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους. 

Σε μηνιαία βάση, ο δείκτης παρουσίασε αύξηση 2,9%, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η ΕΛΣΤΑΤ. 

Ο μέσος Γενικός Δείκτης του δωδεκαμήνου Οκτωβρίου 2017-Σεπτεμβρίου 2018, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του δωδεκαμήνου Οκτωβρίου 2016-Σεπτεμβρίου 2017, παρουσίασε αύξηση 10,8%.

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, η αύξηση του Γενικού Δείκτη σε ετήσια βάση τον Σεπτέμβριο κατά 14,3% προήλθε, μεταξύ άλλων, από την αύξηση κατά 14,7% του δείκτη κύκλου εργασιών μεταποιητικών βιομηχανιών (με συμβολή κυρίως των αυξήσεων των δεικτών των κλάδων καπνού, παραγώγων πετρελαίου και άνθρακα, βασικών μετάλλων, ηλεκτρονικών υπολογιστών, ηλεκτρονικών και οπτικών προϊόντων).

 

****Αναλυτικά τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τον Δείκτη Κύκλου Εργασιών στη Βιομηχανία, επισυνάπτονται στη στήλη "Συνοδευτικό Υλικό"

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v