Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κτιριακές Υποδομές: Παράδοση εξοπλισμού στα σχολεία του Βαρνάβα

Το αίτημα υποβλήθηκε στον Πρόεδρο της ΚΤΥΠ, Γιώργο Μπιτάκο, ο οποίος επισκέφτηκε τον Βαρνάβα στις 10 Δεκεμβρίου 2018 και ενημερώθηκε για τις ανάγκες από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Κτιριακές Υποδομές: Παράδοση εξοπλισμού στα σχολεία του Βαρνάβα

Ανταποκρίθηκε η Κτιριακές Υποδομές (ΚΤΥΠ) στο αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Βαρνάβα, για την κάλυψη άμεσων αναγκών σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και την υλοποίηση παρεμβάσεων που θα αναβαθμίσουν την σχολική στέγη μιας περιοχής που αν και βρίσκεται κοντά στην Αθήνα, παραμένει σε μια ιδιότυπη γεωγραφική και κοινωνική απομόνωση και για χρόνια ήταν “ξεχασμένη” από την κεντρική Διοίκηση.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το αίτημα υποβλήθηκε στον Πρόεδρο της ΚΤΥΠ ΑΕ, Γιώργο Μπιτάκο ο οποίος επισκέφτηκε τον Βαρνάβα στις 10 Δεκεμβρίου 2018 και ενημερώθηκε για τις ανάγκες από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Οι διαδικασίες κινήθηκαν άμεσα κι έτσι την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, παραδόθηκε από την ΚΤΥΠ ΑΕ ο σχολικός εξοπλισμός που ζητήθηκε (καθίσματα, έδρα διδασκαλίας, παγκάκι Νηπιαγωγείου, παιχνίδια μαθητικής σκέψης, συσχετισμού και εξέλιξης, πίνακες κλπ) για την κάλυψη των αναγκών του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Βαρνάβα.

Επιπλέον, η ΚΤΥΠ θα αναλάβει την υλοποίηση παρεμβάσεων στις σχολικές υποδομές του Βαρνάβα που θα αναβαθμίσουν τα κτίρια και θα παράσχουν ένα σύγχρονο περιβάλλον εκπαίδευσης στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v