Στις 20 Ιανουαρίου η ΓΣ του Συνδέσμου Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΠΕΦ πραγματοποιείται κάθε Ιανουάριο εκ περιτροπής στην Περιφέρεια και την Αθήνα λόγω του Πανελλαδικού χαρακτήρα του συνδέσμου.

Στις 20 Ιανουαρίου η ΓΣ του Συνδέσμου Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 θα διεξαχθεί στην Αθήνα η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση* του ΣΠΕΦ καθώς και οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου με τριετή θητεία για την περίοδο έως το 2022, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το 2019 ο ΣΠΕΦ κλείνει 10 χρόνια ενεργού επιστημονικής και θεσμικής παρουσίας στα δρώμενα των φωτοβολταϊκών στην χώρα μας, λειτουργώντας πάντοτε με γνώμονα την υγιή ανάπτυξη του κλάδου εντός των πλαισίων μιας εξίσου υγιούς και δίχως στρεβλώσεις χονδρεμπορικής αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας.  Με δεδομένους τους φιλόδοξους στόχους για το 2030 του Εθνικού Σχεδίου για την Ενέργεια και το Κλίμα, την επανεκκίνηση της αγοράς των φωτοβολταϊκών, της λειτουργίας τους μαζί και με τις υπόλοιπες ΑΠΕ εντός σταδιακά εξομαλούμενων οικονομικά συνθηκών, αλλά και τις ριζικές μεταρρυθμίσεις στους μηχανισμούς λειτουργίας που θεσμοθετήθηκαν τα τελευταία χρόνια, η συγκυρία κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντική ώστε στο πλαίσιο της συνέλευσης οι παραγωγοί να ενημερωθούν για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις και προοπτικές στο χώρο.

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΠΕΦ πραγματοποιείται κάθε Ιανουάριο εκ περιτροπής στην Περιφέρεια και την Αθήνα λόγω του Πανελλαδικού χαρακτήρα του συνδέσμου και αποτελεί θεσμό για τον κλάδο των ηλεκτροπαραγωγών από φωτοβολταικά από το 2009 που ιδρύθηκε ο σύνδεσμος.

Στο Β’ μέρος της Γ.Σ. θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του 5ου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου αφού η θητεία του 4ου Δ.Σ. ολοκληρώνεται σύμφωνα με το Καταστατικό.  Δικαίωμα ψήφου θα έχουν σύμφωνα με το άρθρο 21, παρ. 4 του Καταστατικού οι νόμιμοι εκπρόσωποι ή εξουσιοδοτημένοι (με γνήσιο υπογραφής) εκπρόσωποι των οικονομικά τακτοποιημένων έως και την ημέρα εκείνη μελών τουλάχιστον έως το έτος 2018.   

Όσα από τα μέλη επιθυμούν να συνδράμουν στην σύνθεση του 5ου Δ.Σ. δύνανται να υποβάλλουν την υποψηφιότητα τους εγγράφως έως και την ημέρα της Συνέλευσης. 

 

* Ωρα προσέλευσης 10.00 πμ.  Τόπος διεξαγωγής της ΓΣ είναι το ξενοδοχείο WYNDHAM GRAND Athens, Μ. Αλεξάνδρου 2, 104 76 Αθήνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v