Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ν. Καραμούζης: Περπατάμε, αντί να τρέχουμε

Απαιτείται αναπτυξιακή φυγή που θα οδηγήσει την οικονομία σε διψήφιους ρυθμούς ανάπτυξης, τόνισε ο πρόεδρος της Eurobank. Μπορούμε να αφήσουμε πίσω τον λαϊκισμό και να επικεντρωθούμε σε φιλοεπενδυτικές πολιτικές.

Ν. Καραμούζης: Περπατάμε, αντί να τρέχουμε

Την αισιοδοξία του ότι οι μακροοικονομικές συνθήκες θα συνεχιστούν να βελτιώνονται εξέφρασε από το βήμα της βράβευσης επιχειρήσεων για την ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα «Growth Awards» 2019, ο πρόεδρος της Eurobank N. Καραμούζης, επισημαίνοντας ταυτόχρονα την ανάγκη στροφής σε πιο φιλοεπενδυτικές πολιτικές.

«Η χώρα απέφυγε δύο φορές συνολική καταστροφή, οι συνθήκες στην οικονομία έχουν βελτιωθεί σημαντικά, περπατάμε όμως αντί να τρέχουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμούζης σημειώνοντας ότι απαιτείται αναπτυξιακή φυγή που θα οδηγήσει την οικονομία σε διψήφιους ρυθμούς ανάπτυξης.

«Έχουμε τις δυνατότητες να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο περιβάλλον αρκεί να αφήσουμε πίσω μας τον λαϊκισμό και να επικεντρωθούμε σε φιλοεπενδυτικές πολιτικές. Η χώρα αξίζει μια νέα μεγάλη επανεκκίνηση που θα οδηγήσει σε ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης και βελτίωσης των εισοδημάτων», τόνισε ο πρόεδρος της Eurobank δηλώνοντας αισιόδοξος ότι έρχονται καλύτερες μέρες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v