Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ερχεται παράταση για τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας

Το Υπουργείο Εργασίας ανταποκρίνεται στο αίτημα 122 φορέων που υποστηρίζονται από το τρέχον πρόγραμμα αλλά και των εργαζομένων, ώστε να μην υπάρχει χρονικό κενό μέχρι την υλοποίηση του β’ κύκλου κοινωφελούς εργασίας τον Οκτώβριο.

Ερχεται παράταση για τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας

Το Υπουργείο Εργασίας ενημερώνει ότι εντός των επόμενων ημερών θα εκδοθεί από τους αρμόδιους υπουργούς Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία παρατείνεται το τρέχον πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα» (Δημόσια Πρόσκληση ΟΑΕΔ 08/2018) για διάστημα 4 μηνών.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, το Υπουργείο Εργασίας ανταποκρίνεται στο αίτημα 122 φορέων που υποστηρίζονται από το τρέχον πρόγραμμα αλλά και των εργαζομένων, ώστε να μην υπάρχει χρονικό κενό μέχρι την υλοποίηση του β’ κύκλου κοινωφελούς εργασίας που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Η επέκταση θα αφορά σε όλους όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα, ακόμη κι αν οι συμβάσεις τους έχουν λήξει μέχρι την έκδοση της ΚΥΑ, και θα μπορούν να συνεχίσουν την απασχόληση σε αυτό με δήλωσή τους στον επιβλέποντα φορέα (ΟΤΑ Α ή Β΄βαθμού, λοιπά ΝΠΔΔ).

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v