Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παράταση έως 30/8 στις προσφορές για τη διασύνδεση Κρήτης

Σύμφωνα με την Αριάδνη Interconnection, η παράταση δίνεται σε συνέχεια σχετικών αιτημάτων από όλους τους εγχώριους και διεθνείς συμμετέχοντες κατασκευαστικούς οίκους-προμηθευτές εξοπλισμού.

Παράταση έως 30/8 στις προσφορές για τη διασύνδεση Κρήτης

Η  εταιρεία ειδικού σκοπού «Αριάδνη Interconnection» που υλοποιεί το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης-Αττικής, ανακοίνωσε την παράταση της προθεσμίας υποβολής προσφορών έως την Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 και ώρα 12:00 για τη διακήρυξη υπ. αριθμ. 1902 του ανοιχτού διαγωνισμού για το έργο «Μελέτη, Προμήθεια και Εγκατάσταση δυο σταθμών μετατροπής και ενός υποσταθμού για την ηλεκτρική διασύνδεση συνεχούς ρεύματος μεταξύ Κρήτης και Αττικής (2 x 500 MW)». 

Ανάλογα, μετατίθεται και η ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών την Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 ώρα 14:00.

Η παράταση δίνεται σε συνέχεια σχετικών αιτημάτων από όλους τους εγχώριους και διεθνείς συμμετέχοντες κατασκευαστικούς οίκους-προμηθευτές εξοπλισμού δεδομένου του μεγέθους του έργου, των ιδιαίτερα απαιτητικών τεχνικών προδιαγραφών του και του αντίστοιχα μεγάλου αριθμού τεχνικών στοιχείων που απαιτούνται για την κατάθεση άρτιων προσφορών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v