ΣΥΡΙΖΑ: Ετοιμάζεται το ξεπούλημα της ΔΕΗ

Για κρεσέντο καταστροφολογίας από τη νέα διοίκηση της ΔΕΗ κάνει λόγο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Διευρύνεται το πεδίο κέρδους των ιδιωτικών εταιρειών. Προτεραιότητα η διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της επιχείρησης.

ΣΥΡΙΖΑ: Ετοιμάζεται το ξεπούλημα της ΔΕΗ

«Ενάμισης μήνας διακυβέρνησης της ΝΔ και ήδη προετοιμάζεται το έδαφος για το “ξεπούλημα” της ΔΕΗ», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του. «Τα, δε, διαφαινόμενα σχέδια για διπλές αυξήσεις στα τιμολόγια “στρώνουν το έδαφος” για την μετακύλιση του κόστους του ρεύματος στα νοικοκυριά, διευρύνοντας το πεδίο κέρδους των ιδιωτών παρόχων» προσθέτει.

«Μέσα σε ένα “κρεσέντο” καταστροφολογίας της νέας διοίκησης και του αρμόδιου υπουργείου, η κυβέρνηση Μητσοτάκη όχι μόνο ακυρώνει τις ελαφρύνσεις από τη μείωση του ΦΠΑ στην ενέργεια, αλλά προετοιμάζει το έδαφος για την ακύρωση της έκπτωσης του 10% προς τους συνεπείς καταναλωτές.

Όλα αυτά βρίσκονται στον αντίποδα των ενεργειών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που κατάφερε μειώσεις 12% στα τιμολόγια της ΔEH. Η διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της ΔEH αποτελεί προτεραιότητα για την ελληνική κοινωνία και οικονομία».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v