Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συγχαρητήρια επιστολή ΣΒΕ στον Μαργαρίτη Σχοινά

«Με την επιλογή σας στη συγκεκριμένη θέση, η πατρίδα μας αναβαθμίζεται κατακόρυφα στα μάτια 500 σχεδόν εκατομμυρίων πολιτών στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και αποκτά διεθνές κύρος που της έλειψε τα προηγούμενα χρόνια», αναφέρει στην επιστολή του στον κ. Σχοινά ο πρόεδρος του ΣΒΕ.

Συγχαρητήρια επιστολή ΣΒΕ στον Μαργαρίτη Σχοινά

Ο Πρόεδρος του ΣΒΕ κ. Αθανάσιος Σαββάκης, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον νέο Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά, ενόψει της ανάληψης των υψηλών του καθηκόντων, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων, ότι:

«… Η ανάθεση των υψηλών καθηκόντων του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δεν προέκυψε τυχαία. Η σκληρή δουλειά των προηγούμενων δεκαετιών και η αξιοσύνη που σας διακρίνει, δικαιώθηκαν απόλυτα από την επιλογή σας να υπηρετήσετε τα επόμενα χρόνια στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος αισθάνεται υπερηφάνεια, που εσείς, ένας άνθρωπος που πάντα βρισκόσαστε δίπλα μας, είναι πλέον επίλεκτο μέλος της ομάδας των ανθρώπων που λαμβάνουν τις σημαντικές αποφάσεις για την Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση και την Ανάπτυξη.

Θεωρούμε ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την πατρίδα μας η διαχείριση του κρίσιμου χαρτοφυλακίου της Μετανάστευσης, της Εκπαίδευσης, της Απασχόλησης και της Ασφάλειας. Επειδή ακριβώς γνωρίζουμε την ποιότητα της δουλειάς σας, είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε με επάρκεια και αποτελεσματικότητα στα νέα σας καθήκοντα.

Με την επιλογή σας στη συγκεκριμένη θέση, η πατρίδα μας αναβαθμίζεται κατακόρυφα στα μάτια 500 σχεδόν εκατομμυρίων πολιτών στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και αποκτά διεθνές κύρος που της έλειψε τα προηγούμενα χρόνια.

Σας ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε. …»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v