Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δύο προσφορές για τα ακίνητα του Αθήνα 2004

Οι δύο κοινοπραξίες, που συγκρότησαν οι όμιλοι Alpha Bank και Λάτση, κατέθεσαν τελικά προσφορές στην ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 προκειμένου να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα Ενοικίασης Κατοικιών σε θεατές των Ολυμπιακών Αγώνων 2004.

Δύο προσφορές για τα ακίνητα του Αθήνα 2004
Οι δύο κοινοπραξίες που συγκρότησαν οι όμιλοι Alpha Bank και Λάτση κατέθεσαν τελικά προσφορές στην ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 προκειμένου να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα Ενοικίασης Κατοικιών σε θεατές των Ολυμπιακών Αγώνων 2004.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο Αθήνα 20004, ανοίχθηκαν σήμερα οι φάκελοι των προσφορών που αφορούν στο Πρόγραμμα Ενοικίασης Κατοικιών σε θεατές των Ολυμπιακών Αγώνων 2004, παρουσία των εκπροσώπων των κοινοπραξιών που λαμβάνουν μέρος.

Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, οι φάκελοι με τις προσφορές, κατατέθηκαν στην ΟΕΟΑ ΑΘΗΝΑ 2004 την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου από τους εκπροσώπους των κοινοπραξιών:

1. Alpha Ολυμπιακή Φιλοξενία (Alpha Αστικά Ακίνητα, Alpha Ασφαλιστική, Επαθλον και Ελπα Altis)

2. Ελληνική Ολυμπιακή Φιλοξενία (EFG Eurobank Properties, Ελληνική Ταξιδιωτική Ισχύς Αν. Τουριστική Εταιρία και Γιώργος Κορμούζης

Σημειώνεται, ότι η Επιτροπή αξιολόγησης θα συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες και θα συντάξει την εισήγησή της προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΘΗΝΑ 2004, το οποίο και θα ανακηρύξει τους επίσημους φορείς διαχείρισης του προγράμματος κατοικιών για τη διαμονή των θεατών και επισκεπτών των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Τέλος, μετά την ανακοίνωση, οι ιδιοκτήτες που προτίθενται να ενοικιάσουν τις κατοικίες τους θα πληροφορηθούν πού και πώς θα πρέπει να απευθύνονται για να έχουν επίσημη ενημέρωση, αλλά και την ένταξή τους στο πρόγραμμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v