Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνέδριο για τις θεραπευτικές εξελίξεις στην ογκολογία στις 7-8 Φεβεουαρίου

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Ερευνητικό και Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Κλινικής Ογκολογίας.

Συνέδριο για τις θεραπευτικές εξελίξεις στην ογκολογία στις 7-8 Φεβεουαρίου

Το "Συνέδριο Θεραπευτικών Εξελίξεων στην Ογκολογία" θα διεξαχθεί την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 14:00, και το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 09:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κλινικής ΙΑΣΩ (Λεωφ. Κηφισίας 37-39, Μαρούσι).

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Ερευνητικό και Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Κλινικής Ογκολογίας και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογικής Ανατομικής, της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ογκολογίας, της Ελληνικής Εταιρείας Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας και της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας.

Η Oργανωτική Eπιτροπή αποτελείται από τους κ.κ. Βασίλειο Α. Γεωργούλια, Ομότιμο Καθηγητή Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης, Ευάγγελο Μαραγκουδάκη, MD, Διευθυντή Κέντρου Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΙΑΣΩ και Θεόδωρο Πανοσκάλτση, MD, PhD, FRCOG, Επίκ. Καθηγητή Μαιευτικής / Γυναικολογίας & Ενδοσκοπικής Χειρουργικής ΕΚΠΑ, Αρεταίειο Νοσοκομείο.

Διακεκριμένοι ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων από το ΙΑΣΩ και από άλλες κλινικές όπως Ογκολόγοι, Χειρουργοί, Ακτινοθεραπευτές, Γυναικολόγοι, Παθολογοανατόμοι, Ουρολόγοι, Αιματολόγοι, κ.α., θα συμμετέχουν ως ομιλητές.

Σκοπός της επιστημονικής αυτής εκδήλωσης είναι η ανάδειξη των σημαντικών εξελίξεων στην αντιμετώπιση του καρκίνου και η επισήμανση του ουσιαστικού ρόλου της πολυδιάστατης επιστημονικής αντιμετώπισης του ασθενούς.

Η συμμετοχή και παρακολούθηση του συνεδρίου είναι δωρεάν.

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής:

Εταιρεία Διοργάνωσης Συνεδρίων EVENTEMA: Ελισάβετ Καλουμένου, τηλ. 210 7294559
Εμπορική Διεύθυνση ΙΑΣΩ: Μαρίζα Καμηλάρη, Υπεύθυνη Εκδηλώσεων & Συνεδρίων, τηλ. 210 6383949

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v