Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θ. Σκυλακάκης: Θα υπάρξουν και νέα μέτρα στήριξης

Υπάρχει ο κίνδυνος η πυροβολαρχία να πυροβολήσει στο κενό και να σκάσουν οι οβίδες πάνω στην άμμο χωρίς να χτυπήσει κανένα, σημείωσε ο υφυπουργός Οικονομικών στη βουλή. Παρομοίασε την κατάσταση με ένα «τσουνάμι».

Θ. Σκυλακάκης: Θα υπάρξουν και νέα μέτρα στήριξης

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πόλεμο με έναν αόρατο εχθρό και το μεγάλο πρόβλημα είναι η λεγόμενη ομίχλη του πολέμου» σημείωσε ο υφυπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, αναφερόμενος στις επιπτώσεις του κορωνοϊού.

Για να προσθέσει «δεν βλέπουμε πότε θα πλησιάσει ο εχθρός. Υπάρχει ο κίνδυνος η πυροβολαρχία να πυροβολήσει στο κενό και να σκάσουν οι οβίδες πάνω στην άμμο χωρίς να χτυπήσει κανένα».

Μιλώντας στην Ολομέλεια σημείωσε πως θα υπάρξουν και νέα μέτρα στήριξης, ανάλογα με τις επιπτώσεις του κορωνοϊού σε κλάδους της οικονομίας.

Ο υφυπουργός, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Κώστα Σκανδαλίδη, τόνισε πως «πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, το πιθανότερο είναι να έχεις πυροβολήσει κι όταν θα έρθει ο εχθρός να μην έχεις πυρομαχικά». Παράλληλα παρομοίασε την κατάσταση με ένα «τσουνάμι» που χτυπά, ενώ ακόμα είναι άγνωστες οι επιπτώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v