Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Τρεις αναβολές Διεθνών Εκθέσεων και Συνεδρίων 

Η πρωτοβουλία αποτελεί απόρροια της εξάπλωσης του Covid-19, αποσκοπεί στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Τρεις αναβολές Διεθνών Εκθέσεων και Συνεδρίων

Την αναβολή τριών Διεθνών Εκθέσεων και Συνεδρίων Ενέργειας και Φωτοβολταϊκών και ειδικότερα των Intersolar North America, The smarter E India και Intersolar/ees Middle East Conferences, «θυγατρικές» των επιτυχημένων εκθέσεων Intersolar Europe και ees Europe της Γερμανίας της οικογένειας The smarter E, ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός Solar Promotion GmbH, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η σχετική πρωτοβουλία του Εκθεσιακού Οργανισμού αποτελεί απόρροια της εξάπλωσης του Covid-19, αποσκοπεί στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και είναι ενταγμένη στο γενικότερο πλαίσιο των αποφάσεων, που λαμβάνει, βάσει και των τελευταίων εξελίξεων σχετικά με την πανδημία.

Πιο συγκεκριμένα, η Intersolar North America, η οποία πραγματοποιείται μαζί με την έκθεση ees North America και Power2Drive, προγραμματίστηκε για τις 14. – 16.07.2021, στο Long Beach Convention & Entertainment Center της Καλιφόρνια, η The smarter E India, η οποία περιλαμβάνει τις εκθέσεις Intersolar, ees και Power2Drive India, μεταφέρεται για τον Δεκέμβριο του 2021 στο Bombay Exhibition Centre στο Μουμπάι, ενώ τα συνέδρια Intersolar/ees Middle East Conferences, που λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο της έκθεσης Middle East Energy (MEE) στο Ντουμπάι, επαναπρογραμματίστηκαν για τις 14. – 16.06.2021.

Οι δύο προαναφερόμενες εκθέσεις διαθέτουν στο δυναμικό τους συνέδρια, φόρουμ, εργαστήρια και ποικίλες εκδηλώσεις, που προσφέρουν στους εκθέτες, τους επισκέπτες και τους συνεργάτες τους την ευκαιρία να συζητήσουν καινοτόμες - πρωτοποριακές ιδέες γύρω από τη σύγχρονη ενεργειακή βιομηχανία.

Η Διεθνής Έκθεση Ηλιακής Ενέργειας και Φ/Β, Intersolar Europe στη Γερμανία, εστιάζει στους τομείς των φωτοβολταϊκών, της τεχνολογίας κατασκευής φ/β και της ηλιοθερμίας και έχει καθιερωθεί, από την ίδρυσή της, ως η παγκοσμίως σημαντικότερη κλαδική πλατφόρμα ανάμεσα σε κατασκευαστές, προμηθευτές, χονδρεμπόρους και φορείς παροχής υπηρεσιών. Η ees Europe παρουσιάζει τομείς, όπως: αποθήκευση ενέργειας, συσσωρευτές, υλικά, εξαρτήματα, ανακύκλωση, διαχείριση και συστήματα μπαταριών, δοκιμές μπαταριών, συστήματα ελέγχου κ.α., ενώ η έκθεση Power2Drive Europe έχει στόχο να ενημερώσει το κοινό για τα ηλεκτρικά οχήματα και τις τεχνολογίες φόρτισης.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με όλες τις διοργανώσεις της Solar Promotion GmbH, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα του Εκθεσιακού Οργανισμού: www.solarpromotion.com

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v