Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι όροι λειτουργίας των εποχικών καταστημάτων

Εως τέσσερα άτομα επιτρέπονται σε καταστήματα έως 100 τμ. Απαγόρευση εισόδου σε όσους βρεθούν θετικοί στα σύνορα, απαγορεύονται οι επισκέψεις στο Αγιο Ορος.

Οι όροι λειτουργίας των εποχικών καταστημάτων

Τις λεπτομέρειες του ανοίγματος των καταστημάτων εποχικών ειδών γνωστοποίησε ότι ο γενικός γραμματέας του υπ. Ανάπτυξης Παναγιώτης Σταμπουλίδης. Όπως η απόφαση ισχύει από τη Δευτέρα έως τις 8 Ιανουαρίου.

Η μετάβαση στο κατάστημα απαιτεί SMS στο 13033 με την επιλογή 2. Το ωράριο λειτουργίας είναι από τις 07.00 έως τις 20.30. Επιτρέπεται η είσοδος 4 ατόμων σε μαγαζιά έως 100 τμ. Προβλέπεται ένα άτομο για κάθε επιπλέον 15 τμ. Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και η τήρηση απόστασης δυο μέτρων μεταξύ των ανθρώπων.

Να σημειωθεί ότι από σήμερα δεν επιτρέπεται η μεταβολή δραστηριότητας ΚΑΔ από τις επιχειρήσεις για όλη τη διάρκεια των μέτρων.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Χαρδαλιάς γνωστοποίησε ότι όσοι ανιχνεύονται «θετικοί» στον κορωνοϊό στα χερσαία σύνορα δεν θα μπορούν να μπαίνουν στη χώρα, ενώ παράλληλα γνωστοποίησε ότι δεν θα επιτρέπονται επισκέψεις σε όσους δεν διαβιούν μόνιμα στο Αγιο Ορος. Τα δυο μέτρα ισχύουν από τις 7 Δεκεμβρίου.

* Δείτε την παρουσίαση για το άνοιγμα καταστημάτων στη στήλη Συνοδευτικό Υλικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v