Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χτίζεται νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στο Ρέθυμνο

Η κατασκευή μονάδας δυναμικότητας 540 κλινών και 179 διαμερισμάτων πήρε πράσινο φως από το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής. Τα σχέδια της «Αφοί Τρούλη» και η συμφωνία με τη Hilton.

Χτίζεται νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στο Ρέθυμνο

Το πράσινο φως για ανέγερση πήρε μια ακόμη ξενοδοχειακή μονάδα στην Κρήτη. Ειδικότερα, το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής, που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού & Αστικού Περιβάλλοντος Ευθύμιου Μπακογιάννη, εξέτασε και έδωσε θετική γνωμοδότηση για την ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδας κλασικού τύπου πέντε αστέρων στη θέση Ξηρόκαμπος, στη Δημοτική Ενότητα Γεροποτάμου του Δήμου Μυλοποτάμου, Ν. Ρεθύμνης.

Πρόκειται για μία μεγάλη μονάδα 5 αστέρων, δυναμικότητας 540 κλινών και 179 διαμερισμάτων, εντός οικοπέδου 70.759,52 τ.μ. Το τουριστικό συγκρότημα ανήκει στην ΑΦΟΙ Τρούλη ΑΕΞΤΕ και αποτελείται από 9 κτηριακές ενότητες με 8 γειτονιές με εστιατόρια, γυμναστήρια, spa, κοινόχρηστες και ιδιωτικές πισίνες καθώς και aqua park 4.000 τ.μ. Όλο το συγκρότημα είναι προσβάσιμο σε ΑΜΕΑ, ενώ υπάρχει πρόνοια για τοποθέτηση τελεφερίκ στο κέντρο του οικοπέδου, για την αντιμετώπιση της κίνησης λόγω των υψομετρικών διαφορών.

Η Αφοί Τρούλη ΑΕΞΤΕ, μέσω της Troulis Royal Collection, διαθέτει δυο ακόμη ξενοδοχεία, το πεντάστερο Royal Blue Resort & Spa πρόσφατα ανακαινισθέν και το Royal Senses Resort, ενώ έχει και έντονη επιχειρηματική δραστηριότητας στο νησί (χρυσοχοεία, παραγωγή λαδιού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, κ.λπ).

Στα τέλη του 2020, η Αφοί Τρούλη ΑΕΞΤΕ με το Royal Senses Resort, έκανε το αποφασιστικό βήμα συνεργαζόμενη με την πολυεθνική ξενοδοχειακή αλυσίδα Hilton, η οποία κατέβηκε έτσι για πρώτη φορά στη μεγαλόνησο. Ειδικότερα η Hilton και η Troulis Royal Collection κατέληξαν σε συμφωνία και έτσι το Royal Senses Resort, ένα από τα δυο εν λειτουργία ξενοδοχεία της ελληνικής εταιρείας, εντάχθηκε ως μέλος στην Curio Collection by Hilton.

Το Royal Senses Resort, δυναμικότητας 179 δωματίων, φιλοδοξεί να συνδυάσει τη διαχρονικότητα της κρητικής φιλοξενίας με τις νέες τάσεις της αρχιτεκτονικής, για να χαράξει τον δικό του δρόμο στο ελληνικό hospitality. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή του γραφικού Ρεθύμνου, με ιδανικό καιρό όλο τον χρόνο και εύκολη πρόσβαση σε ολόκληρο το νησί.

Σημειώνεται ότι στην Curio Collection by Hilton έχουν ενταχθεί περίπου 90 ξενοδοχεία. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται τα Trafalgar St James London, Aleph Rome Hotel, The Britannique Naples και Grand Hotel des Sablettes Plage.

Όπως προκύπτει από τον ιστότοπο των δύο ξενοδοχείων, η έναρξη λειτουργίας τους για τη νέα σεζόν τοποθετείται τη Δευτέρα 17 Μαΐου, καθώς από τη συγκεκριμένη ημερομηνία δέχονται κρατήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v