Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Ναι» στη διανομή των self-tests από ΠΦΣ, αποφασίζει αύριο η Αττική

Ο πρόεδρος του ΦΣΑ Κ. Λουράντος ψήφισε λευκό και το προεδρείο του Συλλόγου συνεδριάζει αύριο, προκειμένου να καθορίσει τη στάση του.

«Ναι» στη διανομή των self-tests από ΠΦΣ, αποφασίζει αύριο η Αττική

Θετική απόφαση για συνέχιση διανομής self-tests από τα φαρμακεία έλαβε το προεδρείο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ). Με μεγάλη πλειοψηφία, οι φαρμακοποιοί αποφάσισαν να μη διακοπεί η συνεργασία με την Πολιτεία.

Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ) Κωνσταντίνος Λουράντος ψήφισε λευκό και το προεδρείο του Συλλόγου συνεδριάζει αύριο, προκειμένου να καθορίσει τη στάση του.

Σημειώνεται πως οι Σύλλογοι Αττικής και Αχαΐας ήταν οι μόνοι που είχαν αρχικά απορρίψει την πρόταση της Κυβέρνησης, από την οποία είχε γίνει γνωστό πως τα τεστ στις συγκεκριμένες περιοχές θα γίνονταν εναλλακτικά από τα σούπερ μάρκετ.

Την περασμένη εβδομάδα, οι κ.κ. Κοντοζαμάνης και Σκέρτσος είχαν ζητήσει από τον ΠΦΣ τη συνέχιση της διάθεσης των δωρεάν self-tests για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, στις ομάδες των δικαιούχων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, καθώς και των νέων 18-30 ετών, εξαιρουμένων όλων των πολιτών που έχουν ήδη εμβολιασθεί.

Για την καλύτερη και ομαλότερη εξυπηρέτηση των δικαιούχων αλλά και των φαρμακείων, ζητήθηκε από τον ΠΦΣ να καταβληθεί προσπάθεια να διατεθούν εφάπαξ 4 self-tests ανά μήνα σε κάθε δικαιούχο.

ΠΗΓΗ: www.iatronet.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v