Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γεωργιάδης: Δεν υπάρχουν λεφτά, αν έρθει η πανδημία τον χειμώνα τελειώσαμε

«Θέλετε χειμώνα να σας ξανακλείσουμε και τώρα πια, που δεν υπάρχουν και λεφτά, να χρεοκοπήσετε ή όχι;», το μήνυμα στους επιχειρηματίες της εστίασης. «Εγώ φταίω που δεν πάει ο άλλος να εμβολιαστεί;», αναρωτήθηκε.

Γεωργιάδης: Δεν υπάρχουν λεφτά, αν έρθει η πανδημία τον χειμώνα τελειώσαμε

Ζοφερή προειδοποίηση ενόψει του χειμώνα έστειλε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN. «Έχει έρθει η ώρα να ωριμάσουμε. Δεν υπάρχουν άλλα λεφτά. Αν έρθει πανδημία τον χειμώνα, τελειώσαμε οικονομικά», υποστήριξε, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο τέταρτου κύματος κορωνοϊού.

«Θέλετε χειμώνα να σας ξανακλείσουμε;»

Μιλώντας σε επιχειρηματίες με νυχτερινά κέντρα εστίασης για τους μικτούς και αμιγείς χώρους, μάλιστα, ρώτησε: «Θέλετε χειμώνα να σας ξανακλείσουμε και τώρα πια, που δεν υπάρχουν και λεφτά, να χρεοκοπήσετε ή όχι; Αντί να φωνάζεις σε μας, να πεις σε καλλιτέχνες να κάνουν δηλώσεις να πάνε να εμβολιαστούν οι άνθρωποι, να μην έχουμε πανδημία τον χειμώνα» και συμπλήρωσε: «Εγώ φταίω που δεν πάει ο άλλος να εμβολιαστεί; Ούτε εσείς ούτε εγώ ούτε ο επιχειρηματίας φταίει. Ο ιός είναι μια πραγματικότητα που γεννήθηκε στη ζωή μας. Δεν μπορώ να πείσω τον καθένα, ούτε κηδεμόνας είμαι ούτε τίποτα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v