Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δύο ελληνικές εταιρίες στη διεθνή έκθεση αθλητικών ειδών στο Μόναχο

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τις 28 έως 30 Νοεμβρίου, με την εθνική συμμετοχή να αντιπροσωπεύεται από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο. Ποιες είναι οι επιχειρήσεις.

Δύο ελληνικές εταιρίες στη διεθνή έκθεση αθλητικών ειδών στο Μόναχο

Δύο ελληνικές συμμετοχές «φιλοξένησε» η Διεθνής Έκθεση Αθλητικών Ειδών, Ispo Munich, που πραγματοποιήθηκε από τις 28 έως 30 Νοεμβρίου 2022 στον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μεταξύ των 1.700 διεθνών εκθετών, την Ελλάδα εκπροσώπησαν οι εταιρείες Giovas S.A. και Vekrakis Imports SA, οι οποίοι πρόβαλαν τα προϊόντα τους σε 40.000 εμπορικούς επισκέπτες.

Σε ό,τι αφορά την Ispo Munich 2023, θα εστιάζει σε οκτώ βασικούς τομείς και ειδικότερα στους: Snowsports, Outdoor, Health & Fitness, Urban, Teamsports, Vision, Innovation & Industry Services και Manufacturing & Suppliers, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι, από τις 4 έως τις 6 Ιουνίου 2023, θα λάβει χώρα στο MOC – Event Center του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου, η OutDoor by ISPO, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση της Ευρώπης σε εξωτερικό χώρο και χαρακτηρίζεται ως μία εκ των κορυφαίων του κλάδου της, λόγω της διευρυμένης γκάμας ευκαιριών, που προσφέρει για brands και για κατασκευαστές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v