Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ζητείται σύμβουλος τεχνικής υποστήριξης για αναβάθμιση των ΚΕΠ

Διεθνής διαγωνισμός με στόχο την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης της εφαρμογής και της παρακολούθησης του έργου «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ» προχώρησε το υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ζητείται σύμβουλος τεχνικής υποστήριξης για αναβάθμιση των ΚΕΠ

Στην προκήρυξη ενός σημαντικού διαγωνισμού με σκοπό την παρακολούθηση, διαχείριση, υλοποίηση και ολοκλήρωση του έργου «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ» προχώρησε το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Η συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη του έργου είναι 1.302.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Συνοπτική περιγραφή φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της σύμβασης

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών διαχειριστικής, επιχειρησιακής και τεχνολογικής υποστήριξης προς το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, το οποίο εποπτεύει και υποστηρίζει τη λειτουργία των ΚΕΠ, με σκοπό την παρακολούθηση, διαχείριση, υλοποίηση και ολοκλήρωση του έργου «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ».

Ειδικότερα, η σύμβαση υποδιαιρείται στα ακόλουθα δύο (2) τμήματα:

i. Παροχή υπηρεσιών Συμβούλου Τεχνικής Υποστήριξης του Έργου (Τμήμα 1), με αντικείμενο την υλοποίηση υποστηρικτικών δράσεων, οι οποίες υποστηρίζουν την επιτυχή υλοποίηση και λειτουργία του έργου «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ». Ειδικότερα, οι ζητούμενες υπηρεσίες αφορούν Υπηρεσίες Διαχειριστικής και Επιχειρησιακής Υποστήριξης, Υπηρεσίες Τεχνικής-Επιστημονικής Υποστήριξης, Λειτουργία Γραφείου Διαχείρισης Έργου (PMO) και Υποστήριξη στον έλεγχο και την παραλαβή των παραδοτέων έργων των Δήμων δειγματοληπτικά σε ποσοστό 15%.

ii. Παροχή υπηρεσιών Ορκωτού Λογιστή του Έργου (Τμήμα 2), με αντικείμενο των υπηρεσιών τη διενέργεια ελέγχων, δειγματοληπτικά σε ποσοστό 15%, για τη Δράση και τα Προγράμματα, με σκοπό την επιβεβαίωση της επίτευξης κάθε οροσήμου και στόχου που συνδέεται με αίτημα πληρωμής, καθώς και της ολοκλήρωσης του Έργου, σύμφωνα και με τα ειδικότερα προβλεπόμενα στην απόφαση ένταξης του Έργου στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Οι προσφορές υποβάλλονται είτε για ένα τμήμα είτε και για τα δύο τμήματα της σύμβασης, ενώ η ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας θα οδηγήσει στη σύναψη σύμβασης με έναν οικονομικό φορέα (ή μία ένωση οικονομικών φορέων) ανά τμήμα. Η σύμβαση θα ανατεθεί με το κριτήριο της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας-τιμής.

Διευκρινίζεται ωστόσο ότι δεν είναι δυνατή η ανάθεση στον ίδιο οικονομικό φορέα και των δύο τμημάτων της παρούσας σύμβασης.

Η διάρκεια της σύμβασης, για κάθε τμήμα, ορίζεται σε 18 μήνες, από την ημερομηνία υπογραφής της και σε κάθε περίπτωση όχι αργότερα από την 31η Ιουλίου 2024.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v