Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εξι νέα ασθενοφόρα στο ΕΣΥ προσφέρει η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών

Στόχος να εμπλουτιστεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας με αναβαθμισμένα οχήματα για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών. «Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα στη Δημόσια Υγεία» δήλωσε η Πρόεδρος της Ένωσης.

Εξι νέα ασθενοφόρα στο ΕΣΥ προσφέρει η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών

Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, έχει μέχρι στιγμής προσφέρει πάνω από 80.000.000 ευρώ για την υλοποίηση δράσεων κι έργων στους τομείς της υγείας, της παιδείας, της πρόνοιας και της στήριξης των ευπαθών ομάδων και της αντιμετώπισης κρίσεων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Σε συνέχεια της πρόσφατης δωρεάς προς το EKAΒ 20 σύγχρονων ασθενοφόρων οχημάτων, καθώς και 2 ασθενοφόρων προς την Ελληνική Αστυνομία, προσφέρει και στο ΕΣΥ 6 νέα αναβαθμισμένα ασθενοφόρα. 

«Η Υγεία είναι το ύψιστο κοινωνικό αγαθό. Το έργο, ιδιαίτερα που επιτελείται στο ΕΚΑΒ και αφορά στην άμεση και αποτελεσματική πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας, αγγίζει όλους τους πολίτες, αλλά και όλους τους επισκέπτες, σε όλη τη χώρα. Ένα «ευχαριστώ καρδιάς» στις γυναίκες και στους άνδρες που εργάζονται σε όλες τις βαθμίδες του ΕΚΑΒ.

Με γεμίζει υπερηφάνεια που ως Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, τόσο συλλογικά, μέσω της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, όσο και ατομικά μέσω μελών του ελληνικού εφοπλισμού, συμβάλλουμε διαχρονικά και καθοριστικά στη λειτουργία του ΕΚΑΒ. Θεωρούμε χρέος μας, ως Ελληνίδες και Έλληνες πολίτες, να σταθούμε στο πλευρό των ιατρών, νοσηλευτών, διασωστών, που υπηρετούν το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Τα νέα ασθενοφόρα διευκολύνουν το δύσκολο έργο τους και την παροχή άμεσης ιατρικής βοήθειας σε κάθε άνθρωπο που τη χρειάζεται σε κάθε περιοχή της πατρίδας μας. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα στη Δημόσια Υγεία, με πράξεις και όχι με λόγια» δήλωσε η Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, κα. Μελίνα Τραυλού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v