Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΕΔ: Ολοκληρώθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος Επενδυτικής Παιδείας

Το event πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών. Πότε θα διεξαχθεί το επόμενο σεμινάριο. Οι ομιλητές.

ΣΕΔ: Ολοκληρώθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος Επενδυτικής Παιδείας

Ολοκληρώθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση του «Προγράμματος Επενδυτικής Παιδείας & Κατάρτισης 2023», που διοργανώνει ο ΣΕΔ για 9η συνεχόμενη χρονιά, υπό την αιγίδα του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών και με τη συνεργασία Πανεπιστημίων και Κολεγίων από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, την Πέμπτη 23 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα Παλλάς».

Την εκδήλωση άνοιξαν η αναπληρώτρια καθηγήτρια Λογιστικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και Κοσμήτορας του ΔΣ του ΣΕΔ, κα Σοφία Ασωνίτου και ο Πρόεδρος του ΣΕΔ Μπάμπης Εγγλέζος.

Χαιρετισμό απηύθυναν, η Γεν. Διευθύντρια της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κα Καλλιόπη Μπενετάτου, η Επιτελική Διευθύντρια Εσωτερικού Ελέγχου του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών κα Γεωργία Μουρλά, ο καθηγητής Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, ΕΜΠ και Πρόεδρος του Ομίλου Τεχνητής Νοημοσύνης AI-Catalyst, κ. Παύλος Σωτηριάδης, η επικεφαλής της ομάδας οικονομικών του ICC Women Hellas, κα Γιώτα Σταθάκου και ο καθηγητής χρηματοοικονομικής του ΕΚΠΑ κ. Δημήτρης Καινούργιος.

Ακολούθως η εκπρόσωπος του Χρηματιστηρίου Αθηνών κα Γεωργία Μουρλά, κήρυξε την έναρξη του 9ου
«Προγράμματος Επενδυτικής Παιδείας & Κατάρτισης 2023», το οποίο θα ολοκληρωθεί τον Ιούλιο,
με τις τελευταίες Γεν. Συνελεύσεις των εταιρειών.

Η κα Γεωργία Μουρλά κηρύσσει την έναρξη του «Προγράμματος Επενδυτικής Παιδείας & Κατάρτισης 2023»

Στη συνέχεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του ΣΕΔ, Μπάμπης Εγγλέζος, οι Αντιπρόεδροι, Γιώργος Κουμπάρος και Νίκος Οικονομόπουλος και ο Γεν. Γραμματέας Δρ. Ανδρέας Κουτούπης, ανέλυσαν το πρόγραμμα στους παριστάμενους φοιτητές και επενδυτές και έκαναν το 1ο Σεμινάριο Επενδυτικής Παιδείας, με μια πρώτη ανάλυση των όρων του προγράμματος.

Το 2ο Σεμινάριο θα γίνει διαδικτυακά την Πέμπτη 30 Μαρτίου και ώρα 20.00, από την πλατφόρμα TEAMS, στο σύνδεσμο: http://bit.ly/426vets με θέμα: «Βασικές Χρηματιστηριακές Έννοιες».

Εισηγητής θα είναι ο Πρόεδρος του ΣΕΔ, Μπάμπης Εγγλέζος και μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου.

Επίσης στο σεμινάριο αυτό θα παρουσιαστούν οι τελικοί όροι του διαγωνισμού και τα έπαθλα, που θα δοθούν στους νικητές.

Αθλοθέτες είναι η εταιρείες, ΠΛΑΙΣΙΟ Α.Ε. και INTERSPORT του Ομίλου ΦΟΥΡΛΗΣ Α.Ε.

Συμμετοχή δωρεάν με υποχρεωτική δήλωση συμμετοχής στη φόρμα: https://bit.ly/sed-seminars

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v