Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξηρουχάκης: Τα σχέδια για Πειραιώς, due diligence για Attica-Παγκρήτια

Τις επόμενες κινήσεις του ΤΧΣ όσον αφορά στη διάθεση ποσοστού έως 27% στην Τράπεζα Πειραιώς περιέγραψε ο CEO, στο περιθώριο της εκδήλωσης για την Εθνική Τράπεζα στο Χρηματιστήριο.

Ξηρουχάκης: Τα σχέδια για Πειραιώς, due diligence για Attica-Παγκρήτια

Το χρονοδιάγραμμα των επόμενων κινήσεων του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας έδωσε ο CEO Ηλίας Ξηρουχάκης, στο πλαίσιο της τελετής έναρξης της συνεδρίασης στο Χρηματιστήριο από τον Π. Μυλωνά της Εθνικής Τράπεζας.  

Αναφερόμενος στον επόμενο σταθμό της στρατηγικής αποεπένδυσης του ΤΧΣ, δηλαδή στη διάθεση έως του 27% του μετοχικού κεφαλαίου της Πειραιώς, ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΧΣ Ηλίας Ξηρουχάκης, αφού υπενθύμισε τον σχεδιασμό που προβλέπει διάθεση τον Μάρτιο του 2024, διευκρίνισε ότι το Ταμείο θα έχει την εισήγηση του συμβούλου για το ύψος και το timing της διάθεσης στα τέλη Φεβρουαρίου, ώστε με βάση τις συνθήκες που επικρατούν στις αγορές, να λάβει τις αποφάσεις του.  

Αποκάλυψε επίσης ότι βρίσκεται σε εξέλιξη due diligence σε Attica Bank και Παγκρήτια, βάσει του οποίου θα προκύψουν οι όροι συγχώνευσης και η σχέση ανταλλαγής. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v