Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ποιες εισηγμένες θα δώσουν παρών στο Roadshow της JP Morgan

Ποιες μεγάλες εταιρείες και εκτός χρηματιστηρίου περιλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, η λίστα των συμμετεχόντων στην εκδήλωση της επόμενης εβδομάδας. H συζήτηση Μητσοτάκη-Dimon και τα δυο panels με τραπεζίτες και ισχυρούς επιχειρηματίες.

Ποιες εισηγμένες θα δώσουν παρών στο Roadshow της JP Morgan

Είκοσι τέσσερις επιχειρήσεις θα δώσουν στις 25 Ιανουαρίου το παρών στο Roadshow που διοργανώνει η JP Morgan σε συνεργασία με το ελληνικό χρηματιστήριο στη Νέα Υόρκη. Ενδιαφέρον δε στοιχείο αποτελεί το ότι σε αυτές δεν περιλαμβάνονται μόνο εισηγμένες.

Στη λίστα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται: Aegean Airlines, Alpha Bank, Attica Bank, ΔΕΗ, ΕΧΑΕ, Τράπεζα Κύπρου, ΓΕΚ Τέρνα, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, Εθνική Τράπεζα, Eurobank, Helleniq Enegry, Intrakat, Lamda Development, Mytilineos, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Τράπεζα Πειραιώς και Titan.

Το παρών θα δώσουν επίσης CVC Greece, Grivalia Properties, Olympia Group και Peoplecert, καθώς και εκπρόσωποι από το ΤΧΣ και το ΤΑΙΠΕΔ.

Κατά τις ίδιες πηγές, έχουν οργανωθεί πάνω από 100 ραντεβού με εκπροσώπους κορυφαίων funds.

Την ίδια ημέρα, εκτός από τα επενδυτικά ραντεβού θα γίνει και ένα «fire chat» του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Jamie Dimon, πρόεδρο και CEO της JP Morgan.

Θα υπάρξουν και δύο panels. Ενα στο οποίο θα μετέχουν οι επικεφαλής των τεσσάρων συστημικών τραπεζών και της Attica Bank και ένα ακόμα στο οποίο θα βρεθούν οι επικεφαλής των ΓΕΚ Τέρνα, Intrakat και Mytilineos.

Το ενδιαφέρον, όπως έχει γράψει το Euro2day.gr, είναι μεγάλο, καθώς η χώρα μας έχει μπει στο ραντάρ των ξένων επενδυτών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v