Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα πρόεδρος του CSR HELLAS η Αλεξάνδρα Πάλλη

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο προέκυψε έπειτα από την 21η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση που έλαβε χώρα στις 21 Μαρτίου 2024. Τα μέλη.

Νέα πρόεδρος του CSR HELLAS η Αλεξάνδρα Πάλλη

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του CSR HELLAS (Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη) που προέκυψε έπειτα από την 21η ετήσια τακτική (εκλογική και απολογιστική) Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 21 Μαρτίου 2024.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το νέο ΔΣ έχει ως εξής:

  • Πρόεδρος: Αλεξάνδρα Πάλλη (ΕΒΕΑ)
  • Αντιπρόεδροι: Αλέξανδρος Κατσιάμπουλας (Α.Ε.ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤIΤΑΝ), Σταυρούλα Αγγελοπούλου (OΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.)
  • Γενική Γραμματέας: Ιωάννα Σαπουντζή (EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.)
  • Ταμίας: Βασιλική Καραγιαννάκη (ΔEΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Μ.Α.Ε.)
  • Μέλη: Αχιλλέας Ιωακειμίδης (ΔΗΜΟΣΙΑ EΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.), Ρόη Κωνσταντάρου (ΑΒΑΞ Α.Ε.)
  • Αναπληρωματικά Μέλη: Κατερίνα Κατσούλη (GRANT THORNTON A.E.), Κωνσταντίνα Γεωργακοπούλου (ΣΕΒ), Επαμεινώνδας Χάνδρος (ΑTTICA GROUP ΑΕΣ)

Η Αλεξάνδρα Πάλλη με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων της, ευχαρίστησε θερμά την απερχόμενη Πρόεδρο, Μαρία Αλεξίου, για το έργο της στην ανάπτυξη του Δικτύου και δήλωσε:

«Το CSR HELLAS στην πορεία των 24 περίπου χρόνων της διαδρομής του, έχει ασχοληθεί συστηματικά με την εταιρική κοινωνική υπευθυνότητα και τη βιωσιμότητα στηρίζοντας τις επιχειρήσεις-μέλη του με τεχνογνωσία, εκπαίδευση και ενημέρωση στα θέματα αυτά αλλά και διευκολύνοντας τον διάλογο και τη διαβούλευση στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Σε μια νέα εποχή η οποία διαμορφώνει για τις εταιρείες, καινούριες απαιτήσεις για δημοσίευση στοιχείων και δεδομένων που συνδέουν την επιχειρηματικότητα και τον τρόπο που αυτή ασκείται με τον αντίκτυπο για την κοινωνία, το περιβάλλον και την οικονομία, το CSR HELLAS οφείλει να αναπτύξει το έργο του απαντώντας στις ανάγκες των μελών του με συλλογικές δράσεις και συνέργειες καινοτομίας, επικοινωνίας και εκπαίδευσης με τους συμ-μετόχους καθώς και εργαλεία στους τρεις άξονες της βιωσιμότητας (ESG) προσεγγίζοντας όλους τους κλάδους και τις επιχειρήσεις στη χώρα μας.

Η εκπροσώπηση των ΜμΕ στο ΔΣ του CSR HELLAS εκ μέρους του ΕΒΕΑ τα τελευταία 15 χρόνια αποτελεί για μένα ξεχωριστή τιμή και πρόκληση που μας καλεί να εστιάσουμε στη δική τους συμμετοχή στη βιώσιμη ανάπτυξη με επίκεντρο την επίτευξη διαμόρφωσης υπεύθυνης αλυσίδας αξίας. »

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v