Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΣΜΗΕ:Μέχρι 18/12 το ενδιαφέρον για τη νέα μονάδα

Μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές που θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό για την εγκατάσταση αεροστροβιλικής μονάδας 120-160mw στη β΄ ζώνη (Βοιωτία) να έχουν αποστείλει εκδήλωση δεσμευτικού ενδιαφέροντος προς το ΔΕΣΜΗΕ, σύμφωνα με ανακοίνωση του τελευταίου.

ΔΕΣΜΗΕ:Μέχρι 18/12 το ενδιαφέρον για τη νέα μονάδα
Μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές που θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό για την εγκατάσταση αεροστροβιλικής μονάδας 120-160mw στη β΄ ζώνη (Βοιωτία) να έχουν αποστείλει εκδήλωση δεσμευτικού ενδιαφέροντος προς το ΔΕΣΜΗΕ.

Σύμφωνα με σημερινή απόφαση του τελευταίου, εστάλησαν τα τεύχη δημοπράτησης σε επτά επενδυτές για την εγκατάσταση της αεροστροβιλικής μονάδας, η οποία έχει ως στόχο να καλύψει αιχμές εφεδρείας εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας στις 18 Δεκεμβρίου, ο διαχειριστής του συστήματος θα πρέπει εντός 20 ημερών να αναδείξει τον ανάδοχο. Σημειώνεται ότι σε συμβατική υποχρέωση του επενδυτή είναι η μονάδα να μπορεί να τεθεί σε εμπορική λειτουργία ως την 1/0602004.

Μεταξύ των επενδυτών που πληρούν τις προϋποθέσεις να λάβουν μέρος στον κλειστό διαγωνισμό, είναι η ΓΕΚ-Τέρνα, Ήρων Θερμοηλεκτρική, η Enelco (όμιλος Κοπελούζου και ιταλικής Enel), Alfa-Alfa Holdings, HE&D-Βιοχάλκο.

Σταμάτης Ζησίμου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο