Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιδρύθηκε ο Συνδέσμος Δημητριακών Πρωινού

Οι εταιρείες δημητριακών Kellogg’s, Nestle, Tasty και ΕΛΓΕΚΑ ίδρυσαν πρόσφατα το «Σύνδεσμο Ελληνικών Εταιρειών Δημητριακών Πρωινού» με στόχο την ευαισθητοποίηση του Ελληνικού κοινού για τη διατροφική αξία του πρωινού.

Ιδρύθηκε ο Συνδέσμος Δημητριακών Πρωινού
Οι εταιρείες δημητριακών Kellogg’s, Nestle, Tasty Foods (Quaker) και ΕΛΓΕΚΑ (Weetabix) ίδρυσαν πρόσφατα το «Σύνδεσμο Ελληνικών Εταιρειών Δημητριακών Πρωινού» (Σ.Ε.Ε.ΔΗ.Π.) με στόχο την ευαισθητοποίηση του Ελληνικού κοινού αλλά και των θεσμικών φορέων και της Πολιτείας για τη διατροφική αξία και τη σημαντικότητα του πρωινού γεύματος με βάση τα δημητριακά.

Ο Σ.Ε.Ε.ΔΗ.Π., που ξεκίνησε τη δραστηριότητά του τον περασμένο Μάιο, θα παρέχει ολοκληρωμένη ενημέρωση προς όλους εκείνους που μπορούν να συμβάλλουν στην αξιόπιστη ενημέρωση των Πολιτών όπως: Πολιτεία, Εκπαιδευτική και Ακαδημαϊκή Κοινότητα, διατροφολόγοι, θεσμικοί φορείς και Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις.

«Ο Σ.Ε.Ε.ΔΗ.Π. φιλοδοξεί να συμβάλλει εποικοδομητικά στη δημόσια συζήτηση για τη διατροφή στην Ελλάδα του σήμερα, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της υγείας όλων μας και σε αυτή την προσπάθειά θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα βρούμε την ανάλογη στήριξη και από άλλους αρμόδιους φορείς», δηλώνει ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Ε.ΔΗ.Π. κ. Δημήτρης Κοντογεώργος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v