Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΕΒ: "Αντιμετωπίζουμε πρωτόγνωρες συνθήκες"

"Αντιμετωπίζουμε πρωτόγνωρες συνθήκες, που απαιτούν πρωτόγνωρες δράσεις", ανέφερε μετά το πέρας της συνάντησης με τη ΓΣΕΕ και άλλους κοινωνικούς εταίρους, ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος.

ΣΕΒ: Αντιμετωπίζουμε πρωτόγνωρες συνθήκες
'Αντιμετωπίζουμε πρωτόγνωρες συνθήκες, που απαιτούν πρωτόγνωρες δράσεις", ανέφερε μετά το πέρας της συνάντησης με τη ΓΣΕΕ και άλλους κοινωνικούς εταίρους, ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος.

Αναλυτικά ο κ. Δ. Δασκαλόπουλος δήλωσε ότι "η πρωτοβουλία μας για τη συνυπογραφή ενός Κοινωνικού Συμβολαίου με τη ΓΣΕΕ και τους άλλους κοινωνικούς εταίρους, είναι ένα σήμα κινδύνου, ένα SOS, για τις δυνάμεις της εργασίας".

"Αντιμετωπίζουμε πρωτόγνωρες συνθήκες, που απαιτούν πρωτόγνωρες δράσεις. Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μία κοινή γραμμή άμυνας απέναντι στην κρίση που απειλεί τη δουλειά μας. Μαζί μπορούμε να χαράξουμε μια κοινή γραμμή συνεργασίας για να συμβάλλουμε στην ανάκαμψη της οικονομίας'.

"Η νέα υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας δεν πρέπει να σημαίνει και άλλη υποβάθμιση της εθνικής παραγωγής και της εργασίας.'

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v