Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σάββατο βράδυ τελικά η συνεδρίαση του Eurogroup

Η συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες θα πραγματοποιηθεί τελικά το Σάββατο το βράδυ και όχι την Κυριακή, όπως ήταν αρχικώς προγραμματισμένο.

Σάββατο βράδυ τελικά η συνεδρίαση του Eurogroup
Η συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες θα πραγματοποιηθεί τελικά το Σάββατο το βράδυ μέσω τηλεδιάσκεψης με τους υπουργούς Οικονομικών, και όχι την Κυριακή, όπως ήταν αρχικώς προγραμματισμένο.

"Η συνάντηση δεν ακυρώθηκε, αλλά μετατράπηκε σε τηλεδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου" δήλωσε ο Guy Schuller, εκπρόσωπος για τον πρόεδρο του Eurogroup, Jean Claude Juncker. Ο κ. Schuller δήλωσε επίσης πως ακόμη δεν έχει αποφασιστεί εάν θα υπάρξει ανακοίνωση από αυτή τη συνάντηση.

Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών εκτίμησαν ως θετικό το γεγονός ότι επιταχύνεται η διαδικασία του Eurogroup που πραγματοποιείται με στόχο την εκταμίευση της πέμπτης δόσης.

Η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος και του Εφαρμοστικού Νόμου λειτουργεί διεθνώς υπέρ της αξιοπιστίας της χώρας και αποτελεί τη βάση για την αυριανή συζήτηση στο Eurogroup, τόνισαν χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v