Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διήμερο workshop από τον ΟΠΕ

O Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) διοργάνωσε διήμερο Workshop στις 15 και 16 Μαΐου 2012 για τις δυνατότητες ανάπτυξης εξαγωγικής δραστηριότητας στις χώρες της Μαύρης Θάλασσας.

Διήμερο workshop από τον ΟΠΕ
O Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) στο πλαίσιο του έργου “BLACK SEA TRADENET” του Κοινού Επιχειρησιακού Προγράμματος Μαύρης Θάλασσας 2007-2013 στο οποίο συμμετέχει, διοργάνωσε διήμερο Workshop στις 15 (17.00 μμ) και 16 (10.00 πμ) Μαΐου 2012 στην αίθουσα C του Συνεδριακού Κέντρου «Νικόλαος Γερμανός», HELEXPO, Εγνατίας 154, Θεσσαλονίκη.

Ο στόχος των εκδηλώσεων ήταν η προβολή των ευκαιριών επενδυτικής και οικονομικής συνεργασίας στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας μεταξύ των φορέων και των επιχειρήσεων των εν λόγω περιοχών καθώς και οι δυνατότητες ανάπτυξης εξαγωγικής δραστηριότητας στις χώρες της Μαύρης Θάλασσας. Με αυτή τη λογική, οι εκπρόσωποι των χωρών εταίρων του προγράμματος που συμμετείχαν, παρουσίασαν το επιχειρηματικό περιβάλλον της χώρας τους.

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών εκδηλώσεων ο κ. Καλαμπόκης, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΕ παρουσίασε το πρόγραμμα δράσης του Οργανισμού για το έτος 2012 και τις νέες δράσεις που προγραμματίζονται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο