Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη Βαρκελώνη οι "πρωταθλητές" της καινοτομίας

Δυναμικές εταιρίες, καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες έχει στόχο να παρουσιάσει στη Διεθνή Έκθεση GSMA Mobile World Congress 2013 στη Βαρκελώνη στα τέλη του μήνα η πρώτη επίσημη ελληνική συμμετοχή.

Στη Βαρκελώνη οι πρωταθλητές της καινοτομίας
Δυναμικές εταιρίες, καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες έχει στόχο να παρουσιάσει στη Διεθνή Έκθεση GSMA Mobile World Congress 2013 που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη στα τέλη του μήνα η πρώτη επίσημη ελληνική συμμετοχή. Η έκθεση αναμένεται να προσελκύσει περίπου 70.000 επισκέπτες.

Η συμμετοχή γίνεται με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ) και με τη συμμετοχή ως συνδιοργανωτή της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του υπουργείου Ανάπτυξης.

Η συμμετοχή με εθνικό περίπτερο και ομάδα νέων εταιριών, οι οποίες αποτελούν την αιχμή του δόρατος σε αυτόν τον ιδιαίτερα απαιτητικό κλάδο, δίνει την ευκαιρία να προβληθούν οι τεχνολογικές δυνατότητες της χώρας.

Η επιχειρηματική αποστολή στη Βαρκελώνη εντάσσεται στη σειρά εξωστρεφών δράσεων με τον τίτλο Σynergies που προγραμματίζουν σε σύμπραξη οι καινοτόμες επιχειρηματικές ενώσεις ΣΕΚΕΕ (Mobile apps), ΕΝΕΒΗ (Μικροηλεκτρονική), ΕΒΙΔΙΤΕ (Αεροδιαστημική), ΗBio (Βιοτεχνολογία) και ΕΕΝΕ (Startups), για το 2013 και το 2014.

Εκτός από την πολιτεία, σημαντική είναι και η συνεισφορά της αγοράς, η οποία αναγνωρίζει τη σημασία αυτής της προσπάθειας. Ειδικότερα, την αποστολή στηρίζουν ως Μέγας Χορηγός η Samsung Εlectronics κι ως χορηγοί η Εurobank και η Sprint Ιntegrated Communications.

Οι εταιρίες που συμμετέχουν στην έκθεση είναι: Cytech Ε.Π.Ε., Globo, Hotech, M-STAT, NovelTech, Regate, Telenavis, Vidavo, VIVA PAYMENTS, Mobile Monday Αθηνών, Alluvion, Αnalogies S.A., Atcom, Fasmetrics, Get Social, Upstream, Newsphone, inAccess, IRIDA Labs, Locotel, MLS Πληροφορική Α.Ε., Mobile Media, Upstream Systems, VCI, Warply και το Πάντειο Πανεπιστήμιο, Εργαστήρι Διαφήμισης και Δημ. Σχέσεων. 

* Αναλυτική παρουσίαση των 26 εταιριών δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v