Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ποινική δίωξη σε βάρος 7 σούπερ μάρκετ και ΣΕΣΜΕ

Ποινική δίωξη σε βάρος 7 σούπερ-μάρκετ αλλά και των υπευθύνων του ΣΕΣΜΕ άσκησε ο εισαγγελέας πρωτοδικών κ. Ευαγγ. Κασσαλιάς. Η δίωξη στρέφεται κατά των: Βερόπουλος, Βασιλόπουλος, Ατλάντικ, Σκλαβενίτης, Μασούτης, Τροφίνο και Μετρό.

Ποινική δίωξη σε βάρος 7 σούπερ μάρκετ και ΣΕΣΜΕ
Ποινική δίωξη σε βάρος 7 σούπερ-μάρκετ αλλά και των υπευθύνων του ΣΕΣΜΕ άσκησε ο εισαγγελέας πρωτοδικών κ. Ευαγγ. Κασσαλιάς, μεταδίδει το ΑΠΕ.

Η δίωξη ασκήθηκε για το αδίκημα της παράβασης του νόμου που αφορά εναρμονισμένες πρακτικές στους χώρους πωλήσεων καταναλωτικών αγαθών που διακινούνται από σούπερ μάρκετ, για τη χαλιναγώγηση των τιμών.

Η δίωξη στρέφεται κατά των σούπερ-μάρκετ Βερόπουλος, Βασιλόπουλος, Ατλάντικ, Σκλαβενίτης, Μασούτης, Τροφίνο και Μετρό. Ο εισαγγελέας ανέθεσε την υπόθεση σε πταισματοδίκη για την διενέργεια προανάκρισης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο