Altec: Αναμένει την έκθεση της Telesis

Εντός του Ιανουαρίου αναμένεται η έκθεση της EFG Telesis, στην οποία θα περιγράφεται το σχέδιο ανασυγκρότησης του Ομίλου Altec, όπως αναφέρεται σχετική ανακοίνωση-απάντηση της εταιρίας σε επιστολή του ΧΑ.

Altec: Αναμένει την έκθεση της Telesis
Εντός του Ιανουαρίου αναμένεται η έκθεση της EFG Telesis, στην οποία θα περιγράφεται το σχέδιο ανασυγκρότησης του Ομίλου Altec, όπως αναφέρεται σχετική ανακοίνωση-απάντηση της εταιρίας σε επιστολή του Χρηματιστηρίου Αθηνών, αναφορικά με δημοσιεύματα του τύπου. 

Η Altec επισημαίνει ότι, προκειμένου να βελτιώσει τα οικονομικά της στοιχεία, προσανατολίζεται στην επικέντρωση της δραστηριότητάς της στους κλάδους ανάπτυξης λογισμικού και στην εφαρμογή ολοκληρωμένων λύσεων (systems integration), οι οποίοι ανέκαθεν ήταν και οι πιο κερδοφόροι κλάδοι για την επιχείρηση.

Επίσης, έχει ήδη δρομολογηθεί η πώληση κτιρίων της εταιρείας, η αξία των οποίων ανέρχεται σε περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ.

Η εταιρεία γνωστοποιεί ότι θα λάβει υπόψη της την έκθεση της EFG Telesis, αμέσως μόλις αυτή θα είναι διαθέσιμη και θα προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ανακοινώσεις που αφορούν οποιαδήποτε απόφαση για την καλύτερη και άμεση ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v