Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ερώτηση στη Βουλή για σχέση Ιατρικού-Ερρ. Ντυνάν

Ερώτηση για την ακριβή σχέση του Ιατρικού Αθηνών και του Ερρίκος Ντυνάν απευθύνει ο βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Φλωρίδης προς τον υπουργό Υγείας κ. Δ. Αβραμόπουλο.

Ερώτηση στη Βουλή για σχέση Ιατρικού-Ερρ. Ντυνάν
Ερώτηση για την ακριβή σχέση του Ιατρικού Αθηνών και του Ερρίκος Ντυνάν απευθύνει ο βουλευτής  Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Φλωρίδης προς τον υπουργό Υγείας κ. Δ. Αβραμόπουλο.

Όπως σημειώνεται στο κείμενο της επερώτησης, "σύμφωνα με δημοσιεύματα αλλά και με σχετική ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο Αθηνών, η εταιρία Ιατρικό Κέντρο Αθηνών γνωστοποίησε εκτεταμένη συνεργασία της με το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τη στέγαση δικής της κλινικής σε χώρους αποκλειστικής χρήσης του Ερρίκος Ντυνάν".

"Επειδή το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν είναι μη κερδοσκοπικό νοσηλευτικό ίδρυμα, το οποίο επιχορηγείται και εποπτεύεται από το υπουργείο Υγείας", ο κ. Φλωρίδης απευθύνει σειρά ερωτήματα προς τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης:

1. Έχει πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη συνεργασία μεταξύ της εταιρίας Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν;
2. Εάν πραγματοποιήθηκε, ποιο είναι το νομικό πλαίσιο που εφαρμόστηκε;
3. Ποιοι είναι οι όροι της συγκεκριμένης συνεργασίας και ποιο είναι το περιεχόμενο της σχετικής σύμβασης;
4. Το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης έδωσε τις απαιτούμενες εγκρίσεις;

"Ο υπουργός καλείται να καταθέσει στη Βουλή όλα τα σχετικά έγγραφα", καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v