Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιατρικό: Ποια είναι η αλήθεια για το Ντυνάν;

Υφίσταται ή δεν υφίσταται η διατυμπανισθείσα συμφωνία συνεργασίας του Ιατρικού Αθηνών με το Ερρίκος Ντυνάν προκειμένου ο πρώτος να στεγάσει στον δεύτερο τη μαιευτική και γυναικολογική κλινική με την επωνυμία ΓΑΙΑ;

Ιατρικό: Ποια είναι η αλήθεια για το Ντυνάν;
Υφίσταται ή δεν υφίσταται η διατυμπανισθείσα συμφωνία συνεργασίας του Ιατρικού Αθηνών με το Ερρίκος Ντυνάν προκειμένου ο πρώτος να στεγάσει στον δεύτερο τη μαιευτική και γυναικολογική κλινική με την επωνυμία ΓΑΙΑ;

Σύμφωνα με τις επίσημες ενημερώσεις των χρηματιστηριακών αρχών, η εισηγμένη Ιατρικό Αθηνών από τις αρχές του τρέχοντος έτους έχει πολλαπλώς δημοσιοποιήσει τη συνεργασία της με το Ερρίκος Ντυνάν, στο κεντρικό κτίριο του οποίου επρόκειτο να στεγάσει τη γυναικολογική και μαιευτική κλινική την οποία είχε συστήσει ως ΓΑΙΑ, αλλά στερούνταν... άδεια.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα χθες του euro2day, το οποίο αναμεταδόθηκε στη συνέχεια και από άλλα μέσα ενημέρωσης, η διοίκηση του Ερρίκος Ντυνάν ειδοποίησε επισήμως το εποπτεύον υπουργείο Υγείας ότι ΔΕΝ υφίσταται πλέον συνεργασία του ιδρύματος με την εισηγμένη Ιατρικό Αθηνών για τη λειτουργία μαιευτικής και γυναικολογικής κλινικής.

Οι χρηματιστηριακές αρχές, ως όφειλαν να πράξουν, ζήτησαν εξηγήσεις από το Ιατρικό Αθηνών για το δημοσίευμα του euro2day και αντί για ουσιαστική απάντηση, όπου θα διευκρινιζόταν η κατάσταση, το Ιατρικό Αθηνών επέλεξε να "απαντήσει" με ολιγόλογη ανακοίνωση που, περιέργως πώς, απέφευγε να θίξει το θέμα της συνεργασίας και ειδικά να πει ευθαρσώς τι συμβαίνει επί του προκειμένου.

Να σημειωθεί ότι στις 30 Απριλίου 2009 κατά τη διάρκεια παρουσίασης προγραμμάτων υγείας που προωθούσαν οι όμιλοι EFG Eurobank, Ιατρικό Αθηνών και Βιοϊατρική η διοίκηση του Ιατρικού ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της ΓΑΙΑ εντός του Ιουνίου (2009).

Σύμφωνα με το τότε δημοσίευμα του euro2day, το Ιατρικό είχε παραγγείλει στον όμιλο Παπαποστόλου και σε άλλες εταιρίες ιατρικό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό για τη ΓΑΙΑ.

Γι' αυτόν τον λόγο ακριβώς είναι ανάγκη να απαντήσει το Ιατρικό Αθηνών στο τι συμβαίνει με τις εκ του Ερρίκος Ντυνάν εκπορευόμενες ειδήσεις που ανατρέπουν εκ βάθρων τα σχέδια του Ιατρικού για τη συγκεκριμένη μαιευτική κλινική.

Ανατροπές που ενδεχομένως θα κοστίσουν στην εισηγμένη και στους μετόχους της και δεν επιδέχονται αοριστολογίες που προβάλλονται ως "απαντήσεις"!

Οι εποπτευόμενες τον χώρο των εισηγμένων αρχές έχουν υποχρέωση για λόγους διαφάνειας και προστασίας του επενδυτικού κοινού να απαιτήσουν ξεκάθαρες και σαφείς απαντήσεις...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v