Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Αναδιάρθρωση ναι, αλλά από το 2011(!)

"Η μείωση του προσωπικού δεν αναμένεται να είναι στις προτεραιότητες της νεοεκλεγείσας σοσιαλιστικής κυβέρνησης. Ωστόσο πιστεύουμε ότι η αναδιάρθρωση θα γίνει, όχι όμως μέχρι και το επόμενο έτος" υποστηρίζει η Citigroup.

ΟΤΕ: Αναδιάρθρωση ναι, αλλά από το 2011(!)
"Η μείωση του προσωπικού δεν αναμένεται να είναι στις προτεραιότητες της νεοεκλεγείσας σοσιαλιστικής κυβέρνησης. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι η αναδιάρθρωση θα γίνει, όχι όμως μέχρι και το επόμενο έτος". Αυτό υποστηρίζει η Citigroup στη χθεσινή της έκθεση για τη μετοχή του Οργανισμού και συμπληρώνει:

Α. Αναμένει μείωση του αριθμού των εργαζομένων κατά 1.500 άτομα μέσα στη διετία 2010 - 2011, μέσα από στοχευμένα και εθελοντικά προγράμματα αποχωρήσεων.

Η Citigroup πιστεύει ότι θα ζητήσει τη στήριξη της νέας κυβέρνησης για την υλοποίηση των συγκεκριμένων προγραμμάτων.

Β. 800 εργαζόμενοι αναμένεται να αποχωρήσουν μέσα στο 2009, λόγω του προγράμματος εθελουσίας εξόδου του 2005. Από αυτούς οι 600 μέσα στο τρίτο τρίμηνο και οι άλλοι 200 έως το τέλος του έτους.

Γ. Η φυσική μείωση προσωπικού λόγω αποχωρήσεων στον Οργανισμό είναι περιορισμένη (γύρω στα 150 άτομα ετησίως), εξαιτίας των πολλών αποχωρήσεων μετά το 2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v