Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΛΠ: Σταθερά τα τιμολόγια έως 1η/6/2010

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ ενέκρινε την εισήγηση του Διευθύνοντα Συμβούλου του κ. Γιώργου Ανωμερίτη για την τιμολογιακή πολιτική του Οργανισμού. Συνάντηση Ανωμερίτη με την ηγεσία της Cosco Pacific. 

ΟΛΠ: Σταθερά τα τιμολόγια έως 1η/6/2010
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ ενέκρινε την εισήγηση του Διευθύνοντα Συμβούλου του κ. Γιώργου Ανωμερίτη για την τιμολογιακή πολιτική του Οργανισμού.

Βάσει της εισήγησης αυτής όλα τα τιμολόγια των υπηρεσιών προς τους χρήστες (κρουαζιέρα, εμπορευματοκιβώτια, ακτοπλοΐα κ.α.) θα παραμείνουν σταθερά ως έχουν μέχρι την 1η Ιουνίου 2010. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ ενέκρινε επίσης πλήρη απαλλαγή όλων των τιμολογιακών επιβαρύνσεων προς χρήστες, κατά τη διάρκεια των απεργιών.

Επίσης, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΠ κ. Γιώργο Ανωμερίτη είχαν διαδοχικά συναντήσεις:

i. Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας
ii. Οι εργοδοτικές και συνδικαλιστικές ηγεσίες της Ναυπηγοεπισκευαστικής βάσης Περάματος
iii. Ο Ελληνικός Νηογνώμων και
iv. Η ηγεσία της Cosco Pacific 

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ ΟΛΠ και συνδικάτων του ΟΛΠ και μεταξύ ΟΛΠ και ΣΕΠ συνεχίζονται σε θετικό και παραγωγικό κλίμα, μέσω των Επιτροπών Διαπραγμάτευσης και εν ολομέλεια με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γιώργο Ανωμερίτη.
 
Παράλληλα συνεχίζονται και οι διαβουλεύσεις μεταξύ ΟΛΠ και ΣΕΠ, μέσω επιτελικών οργάνων, για την εφαρμογή των μεταβατικών σταδίων, τα οποία προβλέπονται στην σύμβαση παραχώρησης, προς όφελος και των δύο μερών. 

Με αφορμή το έγγραφο της ΚΣΤ’ Εφορείας Αρχαιοτήτων για το θέμα των αμμοβολών στην Κυνόσουρα, ο ΟΛΠ απέστειλε στο Υπουργείο Πολιτισμού τις απόψεις του σύμφωνα με τις οποίες η δραστηριότητα αυτή δεν απαγορεύεται (έγγραφο Γενικού Διευθυντή προς Υπουργεία).

***Το έγγραφο δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v