Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΤΡΑΚ: Παραίτηση τεσσάρων μελών του ΔΣ

Το Δ.Σ. της ΕΛΤΡΑΚ στις 7.12.2010 αποφάσισε ότι μετά την παραίτηση τεσσάρων μελών του, και συγκεκριμένα των κ.κ. Κ. Χατζηπατέρα, Kevin Thomas Ferro, Ryan Jared Kneiss, και Ν.Ηλιάσκου, θα λειτουργήσει με εννέα μέλη.

ΕΛΤΡΑΚ:  Παραίτηση τεσσάρων μελών του ΔΣ
Το Δ.Σ. της ΕΛΤΡΑΚ στις 7.12.2010 αποφάσισε ότι, μετά την παραίτηση τεσσάρων μελών του, και συγκεκριμένα των κ.κ. Κωνσταντίνου Χατζηπατέρα, Εκτελεστικού Μέλους, Kevin Thomas Ferro, Μη Εκτελεστικού Μέλους, Ryan Jared Kneiss, Μη Εκτελεστικού Μέλους και Νικολάου Ηλιάσκου, Ανεξάρτητου μη Εκτελεστικού Μέλους, το Διοικητικό Συμβούλιο θα λειτουργήσει με εννέα μέλη.

Στη συνέχεια αποφάσισε την αντικατάσταση δύο εκ των παραιτηθέντων συμβούλων και προς τούτο εξέλεξε ως νέα μέλη τους κ.κ. και Χαράλαμπο Χατζηδάκι, ως Εκτελεστικό μέλος και Αγγελο Τσιχριντζή ως Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος, με την επιφύλαξη της έγκρισης της εκλογής του από την επόμενη Γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας κατ' άρθρον 3§1 εδ. β ' του ν.3016/2002.

Μετά την εκλογή των νέων μελών, το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα, με την παρακάτω σύνθεση:

Αναστάσιος Πολίτης, Πρόεδρος του Δ.Σ., Εκτελεστικό Μέλος
Γεώργιος Κόλλιας, Αντιπρόεδρος & Διευθ. Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος
Νατάσα Κόβα, Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ
Αλεξάνδρα Πολίτη, Εκτελεστικό Mέλος του Δ.Σ.
Αλέξανδρος Κυπαρίσσης, Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.
Χαράλαμπος Χατζηδάκις, Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ
Γεώργιος Κόβας, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ
Jisu Kim, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ
Αγγελος Τσιχριντζής, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.

Σημειώνεται ότι η θητεία του ως άνω Διοικητικού Συμβουλίου, λήγει την 30/06/2011 και παρατείνεται μέχρι την πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων μετά την λήξη της θητείας του.

Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τα παραιτηθέντα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου να αντικατασταθούν από τους κ.κ. Γεώργιο Κόβα και Αγγελο Τσιχριντζή. Έτσι η Επιτροπή ελέγχου αποτελείται από τους κ.κ. Jisu Kim, Πρόεδρο, Γεώργιο Κόβα, μέλος και Αγγελο Τσιχριντζή, μέλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v