Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωσυμμετοχές:Απερρίφθη η αγωγή κατά Harris Bank

Απερρίφθη η αγωγή της εταιρίας Ευρωσυμμετοχές στο δικαστήριο του Σικάγο κατά της Harris Bank, ενώ έγινε δεκτή ανταπαίτηση της τράπεζας για το ποσό των $ 1.210.851, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία.

Ευρωσυμμετοχές:Απερρίφθη η αγωγή κατά Harris Bank
Απερρίφθη η αγωγή της εταιρίας Ευρωσυμμετοχές στο δικαστήριο του Σικάγο κατά της Harris Bank, ενώ έγινε δεκτή ανταπαίτηση της τράπεζας για το ποσό των $ 1.210.851, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία.

Αναλυτικότερα όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η Ευρωσυμμετοχές, είχε ασκήσει αγωγή κατά της Harris Bank στο Σικάγο για απαίτηση κατά της εταιρίας LFG,LLC/HARRIS BANK ύψους $ 5.872.655,29 που αφορά προκαταβολή που είχε δοθεί για τη συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της LFG,LLC, η οποία τελικώς επτώχευσε μετά την άρση της υποστήριξης και συνεργασίας από την Harris Bank.

Η ακροαματική διαδικασία ενώπιον του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου του Σικάγο ολοκληρώθηκε και η αγωγή της Εταιρίας κατά της Harris Bank απερρίφθη, ενώ έγινε δεκτή ανταπαίτηση της Harris Bank για ποσό $ 1.210.851.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνέλθει εντός των επομένων ημερών προκειμένου να αποφασίσει για την άσκηση ή μη των ενδεδειγμένων ένδικων μέσων και βοηθημάτων και θα ενημερώσει σχετικά το επενδυτικό κοινό.

Σημειώνεται ότι η απαίτηση αυτή είχε περιληφθεί στις οικονομικές καταστάσεις της Εταιρίας της 30.9.2010 ως € 4.201.037,92, όμως επειδή παρέμενε εκκρεμής για μεγάλο χρονικό διάστημα, η εταιρεία προέβη στο σχηματισμό πρόβλεψης ποσού €2.000.000 που επιβάρυνε τα αποτελέσματα της χρήσης 2006.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v