Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Αναδιοργάνωση εν κρυπτώ καταγγέλλει η ΕΔΟΠ

H διοίκηση Ζερβού εν κρυπτώ και παραβύστω ετοιμάζει το νέο οργανωτικό σχήμα της ΔΕΗ χωρίς να τολμά να ενημερώσει και να το παρουσιάσει στο συνδικαλιστικό κίνημα της ΔΕΗ, «καταγγέλλει» η ΕΔΟΠ/ΔΕΗ.

ΔΕΗ: Αναδιοργάνωση εν κρυπτώ καταγγέλλει η ΕΔΟΠ
H διοίκηση Ζερβού εν κρυπτώ και παραβύστω ετοιμάζει το νέο οργανωτικό σχήμα της ΔΕΗ χωρίς να τολμά να ενημερώσει και να το παρουσιάσει στο συνδικαλιστικό κίνημα της ΔΕΗ, «καταγγέλλει» η Ένωση Διοικητικού και Οικονομικού Προσωπικού της Επιχείρησης (ΕΔΟΠ/ΔΕΗ) σε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από την ΕΔΟΠ/ΔΕΗ: "Μέσω του Τύπου, και σε συνέχεια της συνέντευξης που παρέθεσε στα μέσα ενημέρωσης ο πρόεδρος της ΔΕΗ κ. Ζερβός, ενημερωθήκαμε ότι προτίθεται να φέρει την Πέμπτη στο Δ.Σ. της ΔΕΗ εισήγηση για τη νέα οργανωτική δομή της Επιχείρησης.

Η ιστορία δηλαδή επαναλαμβάνεται, όπως με την περίπτωση της Διανομής, όπου και πάλι στα κρυφά ενέκρινε το οργανωτικό σχήμα κάνοντας ακόμα και διεύθυνση δικαστικού αλλά και αρκετά 'κουτάκια' που γέμισαν τη Διανομή για τομεάρχες και υποτομεάρχες, καθιστώντας την από την αρχή ένα θνησιγενές μόρφωμα εξαιτίας του λειτουργικού κόστους".

Στην ανακοίνωσή της, η ΕΔΟΠ/ΔΕΗ σημειώνει ακόμα: "Καταγγείλαμε και τότε τη συμπεριφορά του αυτή, αλλά και τώρα, και ζητάμε να μην προβεί σε καμιά διαδικασία υλοποίησης του οργανωτικού σχήματος, αν πρώτα δεν αποτελέσει αντικείμενο διαλόγου μεταξύ της διοίκησης και του συνδικάτου.

Άραγε, είναι σίγουρος ότι οι ακριβοπληρωμένοι οίκοι που ασχολήθηκαν με την οργανωτική δομή έκαναν καλά τη δουλειά τους; Αν ναι, τότε γιατί φοβάται να την παρουσιάσει στο συνδικάτο;". 

Παράλληλα, αφήνει αιχμές για τη ΓΕΝΟΠ: "Πώς δέχεται τέτοιες συμπεριφορές εκ μέρους της διοίκησης; 

Μήπως είναι διαπροσωπική ενημέρωση, και άρα επαναλαμβάνεται το ίδιο έργο, όπως με την περίπτωση της Διανομής αλλά και του ωραρίου, όπου εμβρόντητοι κάθε φορά διαπιστώνουμε το γνωστό 'δεν γνωρίζουμε, δεν ενημερωθήκαμε, δεν συμφωνούμε', αλλά στο τέλος η διοίκηση Ζερβού απαξιώνει κάθε ισχύ του συνδικάτου και το καθιστά απλό παρατηρητή των εξελίξεων;".

"Τέτοιες αυταρχικές συμπεριφορές και αντιδημοκρατικές διαδικασίες ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, ενώ αποτελούν έκπληξη για τον ίδιο τον κύριο Ζερβό, ο οποίος φαίνεται να μη σέβεται τις δημοκρατικές αρχές", τονίζει ακόμα στην ανακοίνωσή της η ΕΔΟΠ/ΔΕΗ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v