Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διεθνής διάκριση για τη ΜΕΤΚΑ

Στην κορυφαία παγκοσμίως δεκάδα των κατασκευαστικών εταιρειών ενεργειακών έργων βρίσκεται πλέον η ΜΕΤΚΑ.

Διεθνής διάκριση για τη ΜΕΤΚΑ
Στην κορυφαία παγκοσμίως δεκάδα των κατασκευαστικών εταιρειών ενεργειακών έργων βρίσκεται πλέον η Μέτκα, επιβεβαιώνοντας έτσι τη στρατηγική επιλογή του διεθνούς προσανατολισμού και του δυναμικού εξαγωγικού προφίλ της.

Τα εύσημα αυτής της ιδιαίτερα σημαντικής διεθνούς αναγνώρισης αποδίδει στη Μέτκα το αμερικανικό κλαδικό περιοδικό Engineering News-Record, του εκδοτικού οίκου McGraw-Hill στην έρευνά του για το έτος 2011.

Στην ίδια έρευνα, στη λίστα με τις 225 μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες με διεθνή δραστηριότητα, η Μέτκα κατατάχθηκε στην 84η θέση, 49 θέσεις πιο πάνω από την 133η θέση στην οποία βρισκόταν το 2010.

Επιπλέον, η ΜΕΤΚΑ συμπεριλήφθηκε και στη λίστα των κορυφαίων κατασκευαστικών εταιρειών παγκοσμίως, στην οποία στον τζίρο των εταιρειών για το 2010 συνυπολογίστηκαν και τα έσοδα που κατέγραψαν στην έδρα τους, καταλαμβάνοντας την 152η θέση από 205η αντίστοιχα το 2010.

Το περιοδικό Engineering News-Record (ENR Magazine) είναι ένα από τα πλέον έγκριτα και παλαιότερα περιοδικά του κλάδου των κατασκευών, με Ιστορία από το 1874.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v