Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στέλεχος ΔΕΗ καταγγέλλει το Δημόσιο σε Κομισιόν!

Το πρωτοφανές γεγονός υψηλόβαθμο στέλεχος της ΔΕΗ να καταγγέλλει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού τον μέτοχο της επιχείρησης συνέβη στην περίπτωση της ΔΕΗ.

Στέλεχος ΔΕΗ καταγγέλλει το Δημόσιο σε Κομισιόν!
Το πρωτοφανές γεγονός υψηλόβαθμο στέλεχος της ΔΕΗ να καταγγέλλει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού τον μέτοχο της επιχείρησης, δηλαδή το Δημόσιο, συνέβη στην περίπτωση της ΔΕΗ.

Ο κ. Φώτιος Μανδάνας, διευθυντής εμπορίας της ΔΕΗ, κατήγγειλε στη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Κομισιόν ότι επιδοτούνται μεγάλοι καταναλωτές ηλεκτρισμού, όπως και οι ανεξάρτητοι παραγωγοί. 

Η καταγγελία έγινε με την ιδιότητά του ως απλού καταναλωτή τον περασμένο Οκτώβριο. 

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η διοίκηση της ΔΕΗ δείχνει ότι δεν είχε καμία ενημέρωση για την πρωτοβουλία του στελέχους της, εξετάζει δε τη δυνατότητα λήψης μέτρων και αναμένεται να τοποθετηθεί μέσα στις επόμενες ώρες, καθώς η κίνηση αυτή από το συγκεκριμένο πρόσωπο εκθέτει τη διοίκησή της. Ωστόσο, άλλες πηγές εκτιμούν ότι το υψηλόβαθμό στέλεχος της ΔΕΗ δεν θα κινούνταν με αυτό τον τρόπο αν δεν υπήρχε συνεννόηση με ισχυρούς πόλους της διοίκησης.

Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό το στέλεχος συνηθίζει να παρίσταται στις γενικές συνελεύσεις της ΔΕΗ ως μέτοχος και να εκφράζει απόψεις σχετικά με τη διατήρηση του μονοπωλίου της επιχείρησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v