Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Infotech: Eντάχθηκε στη λίστα προμηθευτών του ΝΑΤΟ

Η εταιρία Άλφα Γκρίσιν Infotech εντάχθηκε στη λίστα των προμηθευτών του ΝΑΤΟ με την υπογραφή βασικής συμφωνίας προμήθειας εξοπλισμού και υπηρεσιών (Basic Ordering Agreement).

Infotech: Eντάχθηκε στη λίστα προμηθευτών του ΝΑΤΟ
Η εταιρία Άλφα Γκρίσιν Infotech εντάχθηκε στη λίστα των προμηθευτών του ΝΑΤΟ με την υπογραφή βασικής συμφωνίας προμήθειας εξοπλισμού και υπηρεσιών (Basic Ordering Agreement). Η συμφωνία υπεγράφη στις 21 Μαρτίου 2006 με την ειδική υπηρεσία του ΝΑΤΟ NC3A (Consultation, Command and Control Agency).

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η απόκτηση αυτής της πιστοποίησης από την Άλφα Γκρίσιν Infotech αποτελεί ισχυρό πλεονέκτημα για τη μελλοντική συμμετοχή της σε έργα και προμήθειες του ΝΑΤΟ στη Βουλγαρία, όπου η ελληνική εταιρία δραστηριοποιείται μέσω της θυγατρικής της Alpha Grissin Infotech BG AD.

Η Υπηρεσία Ελέγχου και Διαβούλευσης (NC3A) του ΝΑΤΟ, που εδρεύει τόσο στις Βρυξέλλες όσο και στη Χάγη, έχει 570 άτομα προσωπικό και υποστηρίζει το ΝΑΤΟ με οτιδήποτε έχει σχέση με ηλεκτρονικά και τηλεπικοινωνίες.

Η NC3A έχει καθιερώσει διαδικασία προμηθειών μέσω Basic Order Agreements (BOA) με διαγωνισμούς στους οποίους μετέχουν μόνο οι εταιρίες οι οποίες έχουν υπογράψει BOA.

Συμφωνίες αυτής της κατηγορίας μπορούν να υπογράψουν εταιρίες οι οποίες έχουν οργανωτική δομή, παραγωγική διαδικασία και διοίκηση που χαρακτηρίζονται από σύγχρονα πρότυπα και διαδικασίες λειτουργίας, διαθέτοντας πιστοποίηση ποιότητας.

Η Basic Ordering Agreement που υπέγραψε η Άλφα Γκρίσιν Infotech αφορά τη δραστηριότητά της για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων (turn key solutions) που περιλαμβάνουν μελέτη, σχεδίαση, προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή και τεχνική υποστήριξη στην διαμόρφωση υποδομής κρίσιμων χώρων μηχανογραφικών και τηλεπικοινωνιακών κέντρων (NCPI).

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρία είναι από εικοσαετίας αντιπρόσωπος της Emerson Network Power, βασικού προμηθευτή του Αμερικανικού Δημοσίου.

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας, κ. Βασίλης Γκρίσιν, δήλωσε: ”Η συμφωνία που υπέγραψε η Άλφα Γκρίσιν Infotech για την ένταξή της στη λίστα προμηθευτών του ΝΑΤΟ επιβεβαιώνει και σε διεθνές επίπεδο την τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει η εταιρία και το υψηλό επίπεδο τόσο των προϊόντων που προμηθεύει όσο και των υπηρεσιών που παρέχει. Έχουμε βάσιμες προσδοκίες ότι με την εξέλιξη αυτή θα ενισχυθεί η συνεχής ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της εταιρίας στην ελληνική, αλλά κυρίως στις ξένες αγορές, που αποτελούν στρατηγική επιλογή μας για τα επόμενα χρόνια”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v