Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επτά νέα μέλη στο διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΓΕΚ

Την εκλογή επτά νέων μελών του διοικητικού συμβουλίου προς συμπλήρωση της ενδεκαμελούς σύνθεσής του για το υπόλοιπο της θητείας του, μέχρι τις 30/6/2015, ανακοίνωσε η εταιρία ΑΕΓΕΚ. Η νέα σύνθεση του Δ.Σ.

Επτά νέα μέλη στο διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΓΕΚ

Η εταιρία ΑΕΓΕΚ ανακοινώνει ότι εξελέγησαν επτά νέα μέλη στο διοικητικό της συμβούλιο για το υπόλοιπο της θητείας του έως τις 30/6/2013, προς αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών.

Ειδικότερα, τα επτά νέα μέλη που εξελέγησαν είναι οι κ. Θεόδωρος Μέγγουλης, Γεώργιος Σίμος, Δημήτριος Παπαδημητρίου, Ιωάννης Χριστόφαλος, Νικόλαος Καμπάς, Νικόλαος Κουτσούκαλης και Γεώργιος Χριστόπουλος, κατόπιν παραίτησης των Αθανασίας Μαρούλη, διευθύνουσας συμβούλου και Δημητρίου Λύκου, εκτελεστικών μελών, Ευάγγελου Γαρμπή και Μιχαήλ Κοράλλη, μη εκτελεστικών μελών και Δημητρίου Μπούρλου, Βασιλείου Γκουρογιάννη και Ιωάννη Παπανδρέου, ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών.

Ως εκ τούτου, η νέα ενδεκαμελής σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως ακολούθως :

Σωτήριος Γαβριήλ - Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος/ Εκτελεστικό Μέλος

Μιχαήλ Σίμας - Αντιπρόεδρος / Εκτελεστικό Μέλος

Ιωάννης Τσιτσιλώνης - Αντιπρόεδρος / Εκτελεστικό Μέλος

Θεόδωρος Μέγγουλης - Εκτελεστικό Μέλος

Γεώργιος Σκουλάς - Εκτελεστικό Μέλος

Γεώργιος Σίμος - Μη Εκτελεστικό Μέλος

Δημήτριος Παπαδημητρίου - Μη Εκτελεστικό Μέλος

Ιωάννης Χριστόφαλος - Μη Εκτελεστικό Μέλος

Νικόλαος-Ιωάννης Καμπάς - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Νικόλαος Κουτσούκαλης - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Γεώργιος Χριστόπουλος - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Την εταιρία εκπροσωπεί και δεσμεύει, με την υπογραφή του και την εταιρική σφραγίδα, ο κ. Σωτήριος Γαβριήλ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος και ο κ. Ιωάννης Τσιτσιλώνης, Αντιπρόεδρος, προς υποστήριξη και αναπλήρωση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, κατά την άσκηση των διοικητικών καθηκόντων του.

Λόγω των ανωτέρω, αποφασίστηκε οι κ. κ. Γεώργιος Χριστόπουλος, Γεώργιος Σίμος και Ιωάννης Χριστόφαλος να αντικαταστήσουν προσωρινά, ήτοι μέχρι την επόμενη Γενική Συνέλευση, τα απερχόμενα μέλη Ιωάννη Παπανδρέου, Ευάγγελο Γαρμπή και Μιχαήλ Κοράλλη στην Επιτροπή Ελέγχου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v