Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Audiovisual: Στις 26/7 η ΓΣ

Η Γενική Συνέλευση της Audiovisual που έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουλίου 2013 καλείται να αποφασίσει την ΑΜΚ έως 20,17 εκατ. ευρώ.

  • ουλίου
Audiovisual: Στις 26/7 η ΓΣ

Την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έως του ποσού των 20,17εκατ. ευρώ μέσω της έκδοσης προνομιούχων μετοχών καλείται να αποφασίσει η Γενική Συνέλευση της Audiovisual που έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουλίου 2013.

Αναλυτικά ως θέματα ημερήσιας διάταξης αναφέρονται:

ΘΕΜΑ 1ο : Τροποποίηση του άρθρου 7 του καταστατικού. Προσθήκη δυνατότητας εκδόσεως και προνομιούχων μετοχών.

ΘΕΜΑ 2ο : Τροποποίηση άρθρου 8 του καταστατικού. Διάκριση δικαιώματος ψήφου σε προνομιούχες μετοχές

ΘΕΜΑ 3ο : Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας μέσω της έκδοσης Προνομιούχων Μετοχών άνευ Ψήφου (ΠΑΨ), μέχρι του συνολικού ποσού των €20.173.004,60, οι οποίες δεν θα εισαχθούν στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

Οι ειδικότεροι όροι της προτεινόμενης Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου έχουν ως εξής:

‐ Ορισμός της τιμής έκδοσης εκάστης εκ των νέων ΠΑΨ στο ποσό των € 0,70 ανά μετοχή.
‐ Ορισμός του προνομίου των ΠΑΨ έναντι των κοινών μετοχών, μόνο ως προς την προνομιακή απόδοση του καταβληθέντος από τους κατόχους των προνομιούχων μετοχών κεφαλαίου από το προϊόν της εκκαθάρισης της εταιρικής περιουσίας, συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής τούτων στα υπέρ το άρτιο ποσά που τυχόν
καταβληθούν.

‐ Παροχή στους κατόχους των ΠΑΨ του δικαιώματος μετατροπής αυτών σε κοινές μετά ψήφου μετοχές, οποτεδήποτε εντός του χρονικού διαστήματος πέντε ετών από την έκδοσης τους και με σχέση μετατροπής 1:1.

‐ Υποχρεωτική μετατροπή των ΠΑΨ σε κοινές μετά ψήφου μετοχές στο τέλος της πενταετίας από την έκδοση τους.
‐ Διάθεση των ΠΑΨ με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων, ως ακολούθως :

α) για ποσό € 7.529.930,10 υπέρ του μετόχου της Εταιρείας Stoneman Holdings Ltd, με εισφορά σε είδος και συγκεκριμένα με κεφαλαιοποίηση υφιστάμενων ταμειακών διευκολύνσεων που έχει ήδη καταβάλει η τελευταία προς την Εταιρεία,

β) για ποσό € 3.643.074,40 υπέρ της εταιρείας Doson Investments Company με εισφορά σε είδος και συγκεκριμένα με κεφαλαιοποίηση προκαταβολών από την τελευταία προς την Εταιρεία για αγορά δικαιωμάτων ταινιών,

γ) για το ποσό των € 9.000.000,10 υπέρ της εταιρείας Doson Investments Company με καταβολή μετρητών.

ΘΕΜΑ 4ο: Παροχή εξουσιοδότησης προς το Δ.Σ. της εταιρείας προκειμένου να λάβει όλες τις αποφάσεις και προβεί σε όλες τις ενέργειες που τυχόν απαιτηθούν για την ολοκλήρωση της προτεινόμενης Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρεία.

ΘΕΜΑ 5ο: Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v