Πήγασος: Ενέργειες για άρση της επιτήρησης

Στην περαιτέρω συμπίεση του λειτουργικού κόστους, στην αναδιαπραγμάτευση του δανεισμού και στη χρηματοδοτική αναδιάρθρωση μέσω της ΑΜΚ που πραγματοποίησε τον Ιανουάριο εστιάζει τις προσπάθειές της για άρση της επιτήρησης η Πήγασος.

Πήγασος: Ενέργειες για άρση της επιτήρησης

Η Πήγασος ανακοινώνει ότι οι προσπάθειες της διοίκησης για βελτίωση των οικονομικών της επιδόσεων και κατ’ επέκταση για την άρση των μετοχών της από την κατηγορία της επιτήρησης συνεχίζουν να επικεντρώνονται στη συμπίεση του λειτουργικού κόστους.

Παράλληλα, η εταιρία επιδιώκει τη χρηματοδοτική αναδιάρθρωσή της μέσω της αύξησης κεφαλαίου που ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο, αλλά και της αναδιαπραγμάτευσης του δανεισμού, διατηρώντας την πεποίθηση ότι οι τρέχουσες αρνητικές συγκυρίες είναι πρόσκαιρες.

Υπενθυμίζεται ότι οι μετοχές της Πήγασος έχουν υπαχθεί από 8/1/2011 στην κατηγορία επιτήρησης, με κριτήριο τη σχέση ενοποιημένων ζημιών χρήσης 2010 προς ενοποιημένα ίδια κεφάλαια της 31ης/12/2010.

Οι ζημίες αποδίδονται στις συνέπειες των συνεχιζόμενων τρεχουσών αρνητικών οικονομικών συγκυριών, οι οποίες έχουν σοβαρές επιπτώσεις επί των εσόδων του ομίλου που προέρχονται κυρίως από διαφήμιση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v