Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπελλές προς Στεφανή: Ναι σε deals υπό προϋποθέσεις

Η Νηρεύς δεν αποκλείει την εξέταση προτάσεων σε σχέση με συγκεντρώσεις στον κλάδο, αρκεί να προκύπτει ότι θα υπάρξει βελτίωση της χρηματοοικονομικής κατάστασης αλλά και συμφωνία μετόχων, τραπεζών και αρχών.

Μπελλές προς Στεφανή: Ναι σε deals υπό προϋποθέσεις

Απάντηση στην ανοιχτή πρόσκληση για deals στις ιχθυοκαλλιέργειες, που απηύθηνε ο Γ. Στεφανής της Σελόντα, έδωσε σήμερα ο επικεφαλής της Νηρεύς Αρ. Μπελλές.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Νηρεύς στο χρηματιστήριο: "Η Διοίκηση της Νηρεύς πραγματοποιεί τους στρατηγικούς σχεδιασμούς της σύμφωνα και με τις εξελίξεις στον κλάδο, ενώ παραμένει σταθερή στη στάση της η οποία δεν αποκλείει την εξέταση προτάσεων σε σχέση με συγκεντρώσεις στον κλάδο αρκεί να προκύπτει ότι θα υπάρξει βελτίωση της χρηματοοικονομικής κατάστασης στα τυχόν νέα σχήματα, θα προστεθεί αξία στη δραστηριότητα και θα ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητά της στη διεθνή αγορά όπου και εξάγονται τα προϊόντα.

Είναι αυτονόητο επίσης ότι για να επιτύχει οποιοσδήποτε σχεδιασμός θα πρέπει να έχει εξασφαλισμένη τη συναίνεση των διοικήσεων, των μετόχων, των τραπεζών και των πιστωτών εν γένει καθώς και των αρμοδίων εποπτικών αρχών".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v