Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Dionic: Γ.Σ. στις 7/1 για την έκδοση ομολογιακών

Την έκδοση ομολογιακών δανείων, στο πλαίσιο αναδιάρθρωση του τραπεζικού δανεισμού της εταιρίας, καλείται να αποφασίσει η έκτακτη γενική συνέλευση της Dionic που θα πραγματοποιηθεί στις 7/1/2014.

Dionic: Γ.Σ. στις 7/1 για την έκδοση ομολογιακών
Η εταιρία Dionic συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 10.00 προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων ημερησίας διατάξεως:

1. Έκδοση κοινού/ών ομολογιακού/ών δανείου/ων σύμφωνα με το άρθρο 3α του κ.ν. 2190/20 και το άρθρο 6 του ν.3156/2003 με κοινές ομολογίες, στα πλαίσια αναδιάρθρωσης του τραπεζικού δανεισμού της εταιρίας, το οποίο προτείνεται να καλυφθεί με ιδιωτική τοποθέτηση των πιστωτριών τραπεζών. Προσδιορισμός από τη Γ.Σ.: α) Του ποσού του/ων δανείου/ων και του αριθμού των ομολογιών, β) της ονομαστικής τιμής τους, γ) της τιμής διάθεσης των ομολογιών, δ) της διάρκειας του ομολογιακού/ών δανείου/ων ε) των λοιπών όρων του ομολογιακού δανείου/ων.

2. Έκδοση μετατρέψιμου/ων ομολογιακού/ών δανείου/ων σύμφωνα με το άρθρο 3α του κ.ν. 2190/20 και το άρθρο 8 του ν.3156/2003 με ομολογίες δυνητικώς μετατρέψιμες σε κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας, στα πλαίσια αναδιάρθρωσης του τραπεζικού δανεισμού της Εταιρίας, το οποίο προτείνεται να καλυφθεί με ιδιωτική τοποθέτηση των πιστωτριών τραπεζών και με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης όλων των υφισταμένων μετόχων και των νέων μετόχων της Εταιρίας που θα έχουν συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίσθηκε από την από 22/7/2013 απόφαση της β΄ επαναληπτικής γενικής συνέλευσης. Προσδιορισμός από τη Γ.Σ.: α) Του ποσού του/ων δανείου/ων και του αριθμού των μετατρέψιμων ομολογιών, β) της ονομαστικής τιμής τους, γ) του εύρους του λόγου μετατροπής των ομολογιών σε μετοχές, δ) της τιμής διάθεσης των ομολογιών, ε) της διάρκειας του ομολογιακού/ών δανείου/ων στ) των λοιπών όρων του ομολογιακού/ων δανείου/ων.

3. Έγκριση της τροποποίησης των όρων του από 8/10/2010 μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου της εταιρίας, αρχικού ποσού 1,5 εκατ. ευρώ και ήδη ανεξόφλητου κεφαλαίου 520 χιλ. ευρώ κατόπιν της από 4/10/2013 απόφασης της συνέλευσης των ομολογιούχων.

4. Παροχή εξουσιοδότησης στο Δ.Σ. της εταιρίας για τη ρύθμιση κάθε θέματος που αφορά στις ανωτέρω υπό αρ. 1 και 2 εκδόσεις ομολογιακών δανείων και στην ανωτέρω υπό αρ. 3 τροποποίηση όρων ομολογιακού δανείου.

5. Λοιπές ανακοινώσεις - Εγκρίσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v